Leaguage Of Legends

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
neyse size kolay gelsin ben arrow izlemeye gidiyorum 3. sezon 15.bölümde kaldım bu arada bronzdan çıkmaya çalışan arkadaş sana önerim sabrını kaybetme ben bronzdayken hatırlıyorum tryndamere alıp cosmustum 6-7 oyun ustuste galibiyet almistim seri atlicaktim son macimda 4 afk geldi 5ws1 25-2 falan yaptım tabi kaybettim genede riota ticket attım tabi sinirlenip herkezin başına gelir de bize de oluyorda sabrını kaybetme de hep böyle cevap veriyorlar

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
neyse size kolay gelsin ben arrow izlemeye gidiyorum 3. sezon 15.bölümde kaldım bu arada bronzdan çıkmaya çalışan arkadaş sana önerim sabrını kaybetme ben bronzdayken hatırlıyorum tryndamere alıp cosmustum 6-7 oyun ustuste galibiyet almistim seri atlicaktim son macimda 4 afk geldi 5ws1 25-2 falan yaptım tabi kaybettim genede riota ticket attım tabi sinirlenip herkezin başına gelir de bize de oluyorda sabrını kaybetme de hep böyle cevap veriyorlar
Saol kardesim :)

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle konu dağıtma görmedim gerçekten tebrikler cok ciddiyim muhteşemsiniz :D

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şahsen bende igrenç buluorm
fps olmaması tek sorunu :D
Bence benim tavsiyem bir arkadaşından flashdiskine atabilisin yoksada bir cdye yakabilirsin oda yoksa arkadaşından ödünç al oda yoksa ben sana posta ile yolliyim
Bu arada adı yanlış yazmışsın doğrusu böyle olacak: League

Son düzenleme: