Prefer
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Neden plat biraz bahsetsene .s.s.sBronzdan çıkmak istiyorsan bir şampiyonda ustalaş. Şansın varsa platine kadar çıkarabilir seni.
Neden plat biraz bahsetsene .s.s.sBronzdan çıkmak istiyorsan bir şampiyonda ustalaş. Şansın varsa platine kadar çıkarabilir seni.
Neden plat biraz bahsetsene .s.s.s
Cunki plat op ! .sNeden plat biraz bahsetsene .s.s.s
Saol kardesimneyse size kolay gelsin ben arrow izlemeye gidiyorum 3. sezon 15.bölümde kaldım bu arada bronzdan çıkmaya çalışan arkadaş sana önerim sabrını kaybetme ben bronzdayken hatırlıyorum tryndamere alıp cosmustum 6-7 oyun ustuste galibiyet almistim seri atlicaktim son macimda 4 afk geldi 5ws1 25-2 falan yaptım tabi kaybettim genede riota ticket attım tabi sinirlenip herkezin başına gelir de bize de oluyorda sabrını kaybetme de hep böyle cevap veriyorlar
Çünkü platta skriptçiler var. B)
Çok doğru diyorsun plattan cıkmıyacam. plat 1 olduğum halde FÇünkü platta skriptçiler var. B)
Burner geldi bana laf dusmez ben kactim![]()
B) nin anlamini bilmiyorum :3 cay sevmiyorum daha kac kere diyecegimEstağfirullah daha çayını bitirmemişsin olur mu öyle şey? B)
B) nin anlamini bilmiyorum :3 cay sevmiyorum daha kac kere diyecegim![]()
Ben bi kola yada burn oda yoksa kahve alayim"B)" Bu benim klasik smiley oluyor. Ne alırsan artık müessesemizden olsun.
Saolun :3Böyle konu dağıtma görmedim gerçekten tebrikler cok ciddiyim muhteşemsiniz![]()
Gökçe sen çözdün mü sorunu?Böyle konu dağıtma görmedim gerçekten tebrikler cok ciddiyim muhteşemsiniz![]()
Bence benim tavsiyem bir arkadaşından flashdiskine atabilisin yoksada bir cdye yakabilirsin oda yoksa arkadaşından ödünç al oda yoksa ben sana posta ile yolliyimŞahsen bende igrenç buluorm
fps olmaması tek sorunu![]()