TrustNoONE
Kimyager , Sadece Kimyager.
- En iyi cevaplar
- 0
Artık anime server açmayın bi Allah'ın kuluda star wars açmaya çalışsın 
Artık anime server açmayın bi Allah'ın kuluda star wars açmaya çalışsın![]()
Açıcam çok ciddiyim Tatooine'yi yaptım tamamen ...Sen aç o zaman söylemesi kolay tabi.
Babamda sever star wars'ı ihihsen o zamanlar dünyada yoksun tabi
![]()
Açıcam çok ciddiyim Tatooine'yi yaptım tamamen ...
Texture pack'i yaptım Lazer silahları Uzay gemileri Star Destroyer'ler bile var :/[DOUBLEPOST=1429437756,1429437724][/DOUBLEPOST]Ve star wars a özel karakterler... Hayvanlar vb vb.Bekliorum o zamanışın kılıçları flan varmı bari ?
bide usta yoda falan olsa evcil hayvanım olarak![]()
Texture pack'i yaptım Lazer silahları Uzay gemileri Star Destroyer'ler bile var :/[DOUBLEPOST=1429437756,1429437724][/DOUBLEPOST]Ve star wars a özel karakterler... Hayvanlar vb vb.
Kendi bilgisayarımda değülüm :/
Star wars fikri basit ve yapılmıştı zaten, gereksiz.
nerde yapıldı gösterirmisin merak ettim bi denesem ?
Ben 55, 50 ve 22. katları tolerans alarak hesaplama yaptım ki bu katlarda *Hele ki 22. Katta* birçok bölüm var hani. Zaten ortalama bir hesap yaptığımdan doğru tutturmuş olmam da mümkün değil, sen ona bakma.Şöyle söyleyeyim. Animede çoğu kat görünmüyor ve metreleri alanları felan belli değil. İlk önce belli başlı olanları yapıp öbür katları kendimize özgü yapmayı planlıyorum. 1. Kat şu an hazır zaten ona göre plan yapıyorum. Ekibim bana göre dayanır nasıl olsa yaptıkları işten zevk alıyorlar
Sen SAO izlemişmiydin:3
Yok benim ekiptekiler hep gölgeden çalışır ._.Ben 55, 50 ve 22. katları tolerans alarak hesaplama yaptım ki bu katlarda *Hele ki 22. Katta* birçok bölüm var hani. Zaten ortalama bir hesap yaptığımdan doğru tutturmuş olmam da mümkün değil, sen ona bakma.
Dediğim gibi, zor bir işe girişiyorsunuz ama yarım bırakıp hevesimizi kırmayın diye söyledim :3 Genellikle sunucular tutmayınca hemen kapatılıyor felan .s
Bu arada ekipte tanıdık var mı :3