Sword Art Online Serveri Açmayı Planlıyorum. Detaylar İçeride !

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Artık anime server açmayın bi Allah'ın kuluda star wars açmaya çalışsın :(

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık anime server açmayın bi Allah'ın kuluda star wars açmaya çalışsın :(

Sen aç o zaman söylemesi kolay tabi.
Babamda sever star wars'ı ihih :p sen o zamanlar dünyada yoksun tabi :p
küçük yeşiillli şeyin adı neydi ya yodamıydı galiba evet yoda
usta yoda :p zevksizlikte bi zevk tabi

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Bekliorum o zaman :p ışın kılıçları flan varmı bari ?
bide usta yoda falan olsa evcil hayvanım olarak :p
Texture pack'i yaptım Lazer silahları Uzay gemileri Star Destroyer'ler bile var :/[DOUBLEPOST=1429437756,1429437724][/DOUBLEPOST]Ve star wars a özel karakterler... Hayvanlar vb vb.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
7 ay boyunca uğraşıp 2 katı bile bitiremeyen ben...
Başarılar -.-
Bu arada yardım edebilirim size bir aralar sao bağımlısıydm.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şöyle söyleyeyim. Animede çoğu kat görünmüyor ve metreleri alanları felan belli değil. İlk önce belli başlı olanları yapıp öbür katları kendimize özgü yapmayı planlıyorum. 1. Kat şu an hazır zaten ona göre plan yapıyorum. Ekibim bana göre dayanır nasıl olsa yaptıkları işten zevk alıyorlar :)

Sen SAO izlemişmiydin :p :3
Ben 55, 50 ve 22. katları tolerans alarak hesaplama yaptım ki bu katlarda *Hele ki 22. Katta* birçok bölüm var hani. Zaten ortalama bir hesap yaptığımdan doğru tutturmuş olmam da mümkün değil, sen ona bakma.
Dediğim gibi, zor bir işe girişiyorsunuz ama yarım bırakıp hevesimizi kırmayın diye söyledim :3 Genellikle sunucular tutmayınca hemen kapatılıyor felan .s
Bu arada ekipte tanıdık var mı :3

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Ben 55, 50 ve 22. katları tolerans alarak hesaplama yaptım ki bu katlarda *Hele ki 22. Katta* birçok bölüm var hani. Zaten ortalama bir hesap yaptığımdan doğru tutturmuş olmam da mümkün değil, sen ona bakma.
Dediğim gibi, zor bir işe girişiyorsunuz ama yarım bırakıp hevesimizi kırmayın diye söyledim :3 Genellikle sunucular tutmayınca hemen kapatılıyor felan .s
Bu arada ekipte tanıdık var mı :3
Yok benim ekiptekiler hep gölgeden çalışır ._.