Gökçemis
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tam olarak ne yaptığını bilmek lazım bazı programlar istediğin klasöre veya dosyaya handle atarak bir şey yapmanı tamamen engeller silmeye çalışsan bile silinmiş gözükmesine rağmen harddiskde kalır//Kurtaramazsın öyle bir şey denersen* Ben denedim* Orada dosya var ama hiçbirşey okuyamıyor*
Onun dışında sistem dosyaları normal ayarlarla gizlenir sen açmadığın sürece, bir klasöre veya istediğin rara zipe her neyse sistem dosyası özelliğin verebilirsin
Atıyorum dosyan C:\yiff diye bir klasörün içine klasörü gizlemek için komut satırın aç şunları yaz
attrib +s +h +r C:\yiff
Bunu yazdıktan sonra yiff klasörü sistem dosyası özelliği kazanıyor "Korunan sistem dosyalarını göster" şeysini seçmediğin sürece o klasör sana yada herhangi bir kişiye gözükmez
Onun dışında "Erişim"i engellemek varolan dosyalar için program kullanmadan fazla uzak bir amaç olur
Winrar arşivi böyle şeyler için en iyisidir zamanında decoderları üretilse bile şifresi direk olarak asla kırılamıyor
Ama winrar arşivinde erişmek istediğinde sürekli okuması gerekli oda zaman kaybettirebilir belki![]()
gizleme kısmını not olarakda yazmıştım önermeyin diye
winrarı denedin ve by sincapın önerisini. Şimdilik bekliorm ikisinede bir şey olursa teslim olmaktan başka çare yok (-__-*)