Çok Çok Çok Önemli (。◕‿‿◕。)

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olarak ne yaptığını bilmek lazım bazı programlar istediğin klasöre veya dosyaya handle atarak bir şey yapmanı tamamen engeller silmeye çalışsan bile silinmiş gözükmesine rağmen harddiskde kalır :( //Kurtaramazsın öyle bir şey denersen* Ben denedim* Orada dosya var ama hiçbirşey okuyamıyor*
Onun dışında sistem dosyaları normal ayarlarla gizlenir sen açmadığın sürece, bir klasöre veya istediğin rara zipe her neyse sistem dosyası özelliğin verebilirsin :(
Atıyorum dosyan C:\yiff diye bir klasörün içine klasörü gizlemek için komut satırın aç şunları yaz :(
attrib +s +h +r C:\yiff
Bunu yazdıktan sonra yiff klasörü sistem dosyası özelliği kazanıyor "Korunan sistem dosyalarını göster" şeysini seçmediğin sürece o klasör sana yada herhangi bir kişiye gözükmez :(
Onun dışında "Erişim"i engellemek varolan dosyalar için program kullanmadan fazla uzak bir amaç olur :(
Winrar arşivi böyle şeyler için en iyisidir zamanında decoderları üretilse bile şifresi direk olarak asla kırılamıyor :(
Ama winrar arşivinde erişmek istediğinde sürekli okuması gerekli oda zaman kaybettirebilir belki :(

gizleme kısmını not olarakda yazmıştım önermeyin diye -_-
winrarı denedin ve by sincapın önerisini. Şimdilik bekliorm ikisinede bir şey olursa teslim olmaktan başka çare yok (-__-*)

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konular ilginç deil.
Ve sende sanırsam 12 yaşındaki çocuktan farksızsın. Ya dalgamı geçiosun söyledigin şeyler sence işe yarıycakmı ? tmm olayı dahada bi özetliyelim.
dosyayı sakladıgım kişi yazılım uzmanı master yapmış bir yazılım uzmanı. Ben genede şansımı deneyerek dosyalarımı saklamaya çalışıorm. Yeterince açıkmı ?
Lütfen, böyle şeyleri ilk başta ARAŞTIR... Eğer bulamadıysan böyle bir konu açabilirsin tabii ki de.Ama önce araştır. Hem de böyle yaparak en azından forumda biraz daha az konu açık olur ve konu kirliliği yaratmaz :)

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Şifreli bir flash disk al ve ona kopyala verilerini. Çok gelişmiş şifreleme yapan modelleri var.

Bakalım bu klibi kaç kişi bilecek? (Duygulanırsanız suç bende değil :/)

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen, böyle arayacağın şeyleri ilk başta ARAŞTIR... Eğer bulamadıysan böyle bir konu açabilirsin tabii ki de.Ama önce araştır. Hem de böyle yaparak en azından forumda biraz daha az konu açık olur ve konu kirliliği yaratmaz :)

"Yazılım Tartışma ve destek" ? araştırmadımı kim söyledi ? ayrıca şu an bi kirlilik oluyorsa yapan sensin.
by sincapın önerdigi öneri işime yaradı. Buraya bu konuyu açmasaydım öyle bir şey ögrenemeyecektim ve by yiff'inde önerisi kesinlikle mantıklı.
Araştırdım, bazı programlar denedim ama faydasız olunca foruma danışmak istedim. Tecrübe önemli :p

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tahminimce saklamaya çalıştığın dosya bir video (tamam yanlış anlama .s)
Eğer boyutu küçük bir dosya ise ücretsiz bir Host alıp dosyalarını orada saklayabilirsin.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
flash diske kaydet odana sakla hay allahım hala bu konu konuşuluyor..:D
1-Sağlam antivirüs ve windows güvenlik duvarı açıkken keylogger işlemez. Eğer çalışsaydı windows ve onca antivirüs firması kepenk kapatırdı.. Ayrıca keyloggeri ekranından saniye başı görüntü alan bir şey olarak tanımlamışsın.. Merak etme KEY-LOGGER türkçeye çevirirsen öyle bir şey olmadığını anlarsın..Ayrıca söz ettiğin virüs keyloggerdan 10 kat daha kolay tespit edilebiliyor.. Makinanı koru-makina açılışını şifrele-BIOS kilidi de koy.. PENTAGON GİBİ OLURSUN..
2-Söz ettiğin kişi yazılımcı dedin.. Bende bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim (2.Sınıf) ve yıllarca KO oynadım.. Ömrümüz bunlarla geçti ve geçiyor..
3-Son olarak sırf muhabbet olsun diye çıkarılmış konu.. Ciddi sanarak 2 tane mesaj yazdığım için kusura bakmayınız.. İyi günler..

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Video denince aklına tuhaf şeyler gelenler mesajı beğensin. :/
CrafterMan24 bunu beğendi.

Şakayı geçelim dosyanın içerini bir algoritmayla şifreleyip aynı algoritmayla çözebilirsin. Benim basit bir algoritmam var çalışıyor. Yanlız henüz test aşamasında yani şimdi veremem. Sorun falan çıkabilir. Bitirince gönderirim.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında google drive kullanabilirsin sana 15 GB lık alan veriyor onda deneyebilirsin nasıl olsa ondada kendi google şifren var.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
flash diske kaydet odana sakla hay allahım hala bu konu konuşuluyor..:D
1-Sağlam antivirüs ve windows güvenlik duvarı açıkken keylogger işlemez. Eğer çalışsaydı windows ve onca antivirüs firması kepenk kapatırdı.. Ayrıca keyloggeri ekranından saniye başı görüntü alan bir şey olarak tanımlamışsın.. Merak etme KEY-LOGGER türkçeye çevirirsen öyle bir şey olmadığını anlarsın..Ayrıca söz ettiğin virüs keyloggerdan 10 kat daha kolay tespit edilebiliyor.. Makinanı koru-makina açılışını şifrele-BIOS kilidi de koy.. PENTAGON GİBİ OLURSUN..
2-Söz ettiğin kişi yazılımcı dedin.. Bende bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim (2.Sınıf) ve yıllarca KO oynadım.. Ömrümüz bunlarla geçti ve geçiyor..
3-Son olarak sırf muhabbet olsun diye çıkarılmış konu.. Ciddi sanarak 2 tane mesaj yazdığım için kusura bakmayınız.. İyi günler..

keylogger ekran görüntüsü alıyor kusura bakma :p bizzat gözümle gördüm keylogger cinsi bir program herneyse.
Winrarla şifreledim
by sincapın tavsiyesine uydum
megadosyaya sakladım

hepinize teşekürler :p

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

keylogger ekran görüntüsü alıyor kusura bakma :p bizzat gözümle gördüm keylogger cinsi bir program herneyse.
Winrarla şifreledim
by sincapın tavsiyesine uydum
megadosyaya sakladım

hepinize teşekürler :p
O zaman o keylogger olmaktan çıkar :(
Windowsda bastığın her tuş aynı clipboard gibi bir yerde kaydediliyor başka bir tuşa basınca eski tuş silinip son bastığın tuş orada duruyor :(
Keyloggerlarda bunu kendi aleyhine kullanıyor saniyede 10 kez yada daha sık kontrol edip kayıda geçiriyorlar girilenleri :( Başka yollarıda var tabi*
En eli5 anlatımım buydu*

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Bir yöntem buldum o dosyayı seç yeniden adlandır de Alt tuşuna basılı tutarken 0160 tuşlarına bas ve enterla dosya isimsiz oluyor sonra simgelerde boş bir simge var onun seç. Şimdi dosya görünmez oldu, şimdi onu herhangi bir oyun dosyanın veya herhangi bir yerin içine at tıpkı şöyle.
Sakladığın Dosyalar Düşündüğüm Şeyler Mi :/

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Görünmez klasör yapmak :
Bir klasör açıp isim değiştire gelin oraya ALT + 0160 kodunu girin boş bir simge çıkacak enterleyin. Klasör artık isimsiz olacak fakat simge görünmeyecek. Simgeyide sağ tıklayıp özellik deyin. Özelleştir deyip Simge değiştir'e tıklayın. Orada birkaç boş simge var birini ayarlayın. Alın size görünmez klasör :p