KillAura Skripti

Bu da mı gol değil?

• Gol, olmuş.

• Tartışmalı

• Gol değil, olmamış.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bot dedigimiz şey yapay zekadır. Herkes bilirki yapay zeka insan beyni gibi degil ve 0.00000001 saniyede karar verebilir. Bunu insanlar ayarlar ve tasarlar buna bot denir oda hileye girer ama tam hile degil bottur gene sen cahilligini belli etme bence. Sen programsız bot kurabiliyor musun ? MSN Koxp kur demiyoruz burda
Minecraftta bu olay farklı yöne gider ama lolde ve dotada hile degil bottur. Minecraft java zayıflıgını taşıyor.
Örnek verelim sen pc başında degilken oto minyon crep kesti ama bunu sende yapabiliyorsun demekki bu bottur ama gidip tek atıyorsan bu hile
Bir programcıya botun yapay zeka olduğunu saçmalayacak kadar sana özgüven veren cahillik olsa gerek.
Bot 0.00000001 saniyede karar veremez. Hiçbir programlama dilinde de bu kadar kısa bir süreyi bir çalışma zamanı aralığı olarak alamazsın. Eğer sen 0.00000001 saniyede bir tüm rakiplerin hangi skilleri 0.00000001 saniye önceki kayıtlarından farklı diye bir kıyaslama yapmaya kalkarsan(ki bilgisayar dilinde bu imkansız ama öyle olduğunu varsayalım) sen oyunu 0.1 fpsde bile oynayamazsın çünkü:
Bilgisayarda her işlemin bir sırası vardır. Oyun dışında açık olan ve işlem yapan her uygulama oyunun komutlarının işlenmesini geciktirecektir.

Hile, trainer, koxp, bot vb. hakkında cacık bilmeden saçmalamalarınıza uyuz oluyorum. Ben programcılık okuyorum gelmiş bana aklında kurguladığın şeyleri saçmalıyorsun.
Bilgisayar dilinde zaman milisaniye cinsinden ifade edilir. Misal siz burada skript ile kodluyorsunuz hepiniz az çok biliyorsunuz bu dili. Skriptte 0.001 saniyeden daha ince bir zaman aralığı veremezsin. Aynı şey Basic, Pascal, Delphi ve Lua içinde geçerli.

Ensage(Zynox) Bot'u da VB.NET ile kodlanmıştır ve Lua script dilini kullanır. Yine 1 milisaniye yani 0.001den daha ince bir zaman aralığı verilemiyor.

Bana programsız bot kurabiliyor musun diye soruyorsun sen BoredToDeath mpgh.net sitesinde bi araştır bakalım kaç oyuna kaç tane bot yazmışım ben.

Hile: Oyunda kendi başına yapamayacağın herşeydir. Uluslararası forumlarda hack kelimesiyle ifade edilir. LoL'de ve Dota'da verdiğim Linken Sphere örneğini sen kendi başına oyunda gerçekleştiremezsin. Ayrıca yakınında görünmez düşman olup olmadığını, Sprit Breaker'ın üzerine baseden Charge atıp atmadığını bilemezsin. Ama Bot dediğin şey ile biliyorsun bilmem anlatabildim mi? Bu kavramlar iç içedir aslan parçası önce öğren sonra tartışırsın kendini rezil etmene lüzum yok benimde kimseyi rezil etmeme gerek kalmaz böylece tamam mı aslan, hadi bakalım. Botun farkı bazı şeyleri daha ayrıntılı yapabilmesinden kaynaklanıyor. Minecrafttaki KillAurayı açıp bilgisayarının kendi başına dolaşıp zombi vb. avladığını düşün. İkiside hile. Farkı tarzı aslan.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Hile ile botun tartışması??
Bot da bir hiledir. Ne de olsa kendi emeğinle oyunu kazanmadan bot kullanıyorsun ve bu hileye giriyor.
Botda yapay zeka olabilir. Ama bu tam olarak yapay zeka değildir.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hile ile botun tartışması??
Bot da bir hiledir. Ne de olsa kendi emeğinle oyunu kazanmadan bot kullanıyorsun ve bu hileye giriyor.
Botda yapay zeka olabilir. Ama bu tam olarak yapay zeka değildir.
şu an konu bot bir hilemi degil. Botların birer yapay zeka oldugu arkadaş bunu kabul etmiyor. Bir oyuna giridiginizde online degil karşıda kendi kendine düşünen düşman bir bot var. Bu bir yapay zeka degilmi senin hamlelerine göre hareketler yapıyor daha fazla uzatmıyalım. Her bot yapay zeka degildir.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Bence botlar bir yapay zeka değil. Çünkü kendileri düşünemezler. Program sadece kodları uygular, bot da ona göre hareket eder. Bot sen ne yazdıysan kod olarak odur yani.

Yani şu şekilde olmuyor:

Bot: Hmmm bakıyorum da hile engelleyici var bu serverde kendimi biraz daha az çalıştırayım.
Bot: Aha şu adamın nicki çok komikmiş onu öldüreyim ilk...

Botlar sadece senin yazdığın kodu uygular...

Yani bir yapay zeka değildir.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence botlar bir yapay zeka değil. Çünkü kendileri düşünemezler. Program sadece kodları uygular, bot da ona göre hareket eder. Bot sen ne yazdıysan kod olarak odur yani.

Yani şu şekilde olmuyor:

Bot: Hmmm bakıyorum da hile engelleyici var bu serverde kendimi biraz daha az çalıştırayım.
Bot: Aha şu adamın nicki çok komikmiş onu öldüreyim ilk...

Botlar sadece senin yazdığın kodu uygular...

Yani bir yapay zeka değildir.
Yapay zekalarda yazılan kodları uygular dostum bagımsız düşünen bir yapay zeka bulunsaydı dünyayı ele geçirirdi