Bir programcıya botun yapay zeka olduğunu saçmalayacak kadar sana özgüven veren cahillik olsa gerek.Bot dedigimiz şey yapay zekadır. Herkes bilirki yapay zeka insan beyni gibi degil ve 0.00000001 saniyede karar verebilir. Bunu insanlar ayarlar ve tasarlar buna bot denir oda hileye girer ama tam hile degil bottur gene sen cahilligini belli etme bence. Sen programsız bot kurabiliyor musun ? MSN Koxp kur demiyoruz burda
Minecraftta bu olay farklı yöne gider ama lolde ve dotada hile degil bottur. Minecraft java zayıflıgını taşıyor.
Örnek verelim sen pc başında degilken oto minyon crep kesti ama bunu sende yapabiliyorsun demekki bu bottur ama gidip tek atıyorsan bu hile
şu an konu bot bir hilemi degil. Botların birer yapay zeka oldugu arkadaş bunu kabul etmiyor. Bir oyuna giridiginizde online degil karşıda kendi kendine düşünen düşman bir bot var. Bu bir yapay zeka degilmi senin hamlelerine göre hareketler yapıyor daha fazla uzatmıyalım. Her bot yapay zeka degildir.Hile ile botun tartışması??
Bot da bir hiledir. Ne de olsa kendi emeğinle oyunu kazanmadan bot kullanıyorsun ve bu hileye giriyor.
Botda yapay zeka olabilir. Ama bu tam olarak yapay zeka değildir.
Yapay zekalarda yazılan kodları uygular dostum bagımsız düşünen bir yapay zeka bulunsaydı dünyayı ele geçirirdiBence botlar bir yapay zeka değil. Çünkü kendileri düşünemezler. Program sadece kodları uygular, bot da ona göre hareket eder. Bot sen ne yazdıysan kod olarak odur yani.
Yani şu şekilde olmuyor:
Bot: Hmmm bakıyorum da hile engelleyici var bu serverde kendimi biraz daha az çalıştırayım.
Bot: Aha şu adamın nicki çok komikmiş onu öldüreyim ilk...
Botlar sadece senin yazdığın kodu uygular...
Yani bir yapay zeka değildir.
O da doğru :/Yapay zekalarda yazılan kodları uygular dostum bagımsız düşünen bir yapay zeka bulunsaydı dünyayı ele geçirirdi
ne yapay zekaymış arkadaş yaO da doğru :/
Neyse kararsız kaldım ben konuşmamışım varsayın.