GTA 5 ARTIK HER PCDE ÇALIŞICAK KASMA SORUNU YOK !

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ORJİNALLEDE UYUMLU BU VE BİRDE SAN ANDREASTAN İYİ DEMİŞSİN SAN ANDREASTAN İYİ DEGİL :)

Flandre

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Intel Core Duo E4500 işlemci ile Ati Radeon x1550 Ekran kartı ile açmaz ki.

2 GB DDR2 RAM bunuda yazayım.

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yamayı indirmeden sadece oyun içerisindeki ayarlardan grafikleri düşürerek oynasam benim pc kaldırırmı özellikleri şu
İşlemci: İntel Core i7-3770 3.40 Ghz
Ram: 8 GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT630 2GB
anlıyacağınız üzere ekran kartı dışında sistemim gta 5 oynamak için yeterli ama ekran kartı sorun oluyor işte yenisini alsam GTX serisi ekran kartları 1.200 tlden başlıyor çok para yav yani bu sistemle yamayı indirmeye gerek kalırmı ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
yamayı indirmeden sadece oyun içerisindeki ayarlardan grafikleri düşürerek oynasam benim pc kaldırırmı özellikleri şu
İşlemci: İntel Core i7-3770 3.40 Ghz
Ram: 8 GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT630 2GB
anlıyacağınız üzere ekran kartı dışında sistemim gta 5 oynamak için yeterli ama ekran kartı sorun oluyor işte yenisini alsam GTX serisi ekran kartları 1.200 tlden başlıyor çok para yav yani bu sistemle yamayı indirmeye gerek kalırmı ?
GTX Serisi Kart Olarak En Ekonomik 750Ti Var Fiyat Performans Olarak 450 - 500 TL Civarı Bir Fiyatı Var 1080P Medium-High Oynatabiliyor Oyuna 150 TL Vereceksen O Ekran Kartı İle Lov + 480 P Açıp 10 Fps Oynamaktansa 500 TL Daha Ekran Kartına Verip Adam Gibi Oynarsın

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yav benim sadece ekran kartı uymuyor minimum a[DOUBLEPOST=1430641385,1430641283][/DOUBLEPOST]
60fps sabit eziqler
ezik diyerek elinize ne geçiyor belki bizim ailemiz izin vermiyor sizin kadar şansımız yok belki

bu arada san andreas grafikleri var ben niye oynayayım onun grafikleriyle san andreas oynarım daha iyi

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
yav benim sadece ekran kartı uymuyor minimum a
Hazır Alınan Marka PC Lerde Genelde İşlemci Ve Ram Ağırlıklı Bir Şey Çıkartıyorlar Gerçi Onlardada Örn İ7 Koyuyorlar Ama 4790 Değilde Sallıyorum İ7 2120 Tabi Varsa :D Ram Koyuyorlar 8GB 666 Mhz Birde Ekran Kartı Koyuyorlar HD 5450 Al Sana 3000 Tl Bir Pc Sonra Neden Marioda Kasıyor :D

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o değilde ekran kartında minimumun farkı 300 yahu 9500 gt zaten ekran kartı diğerleri zaten yüksek birde ram tam minimuma uyuyor tümü sadece ekran kartı sorun

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ONU DEMİYORUM KALDIRIR AMA EKRAN KARTI PAYLAŞIMLIMI PAYLAŞIMSIZMI ONUR SORUYORUM

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
masaüstüne sağ tıkla ekran çözünürlüğüne bas sonra sağda küçük gelişmiş ayarlara bas gir orda video ayrılan belek filan var o yazıları söyle bana videoya ayrılan bellek yüksekse her türlü kaldırır :)