Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
HEMEN KONU VER ADAMIM!!![DOUBLEPOST=1430771532,1430771434][/DOUBLEPOST]OH ADAMIM SÜPERSİN SEVİLİYOSUN :D :D

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha iyi hayat dersi "Duvara Sıkışmak Pişmanlıktır" :SJDHFSJDHFKL<FHSKJDHFKSJHFKJH

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
artık sanırım şu hatayı gidermeye çalışsanız cunku lagg yapıyr arada bu uyarılar cogaldıkca

Satır 448: [00:16:57] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task #48 for PhoenixAntiCheat v1.7 generated an exception

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Config ayarlanmıyor bişi yapılmıyor çalışmıyor
Şu an tekrar indir düzeltip linkleri değiştirdim.
artık sanırım şu hatayı gidermeye çalışsanız cunku lagg yapıyr arada bu uyarılar cogaldıkca

Satır 448: [00:16:57] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task #48 for PhoenixAntiCheat v1.7 generated an exception
Biriken loglar silinirse sorun çıkmaz.
O sorunun sebebini bilsem zaten direk çözücem.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
biriken logg lar nasıl siliniyor ? reload veya reset atmadan[DOUBLEPOST=1430776492,1430775175][/DOUBLEPOST]malesef yeni sitem FAİL.hile yokken bıle oyunculara vurulmuyor 10 tane vursan oyuncuya belkı 4 5 tanesı vuruyor hatta bazen daha az vuruluyor.bu sekılde ws de kımse ölmez :D eskı sürümü kullanmaya devam edecegiz sanırım.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
biriken logg lar nasıl siliniyor ? reload veya reset atmadan[DOUBLEPOST=1430776492,1430775175][/DOUBLEPOST]malesef yeni sitem FAİL.hile yokken bıle oyunculara vurulmuyor 10 tane vursan oyuncuya belkı 4 5 tanesı vuruyor hatta bazen daha az vuruluyor.bu sekılde ws de kımse ölmez :D eskı sürümü kullanmaya devam edecegiz sanırım.
Uzaklıklar'ı ayarlarsan sorun kalmaz.Ben denedim ve hilesiz denediğimde hiç sorunla karşılaşmadım.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
tam 2 buçuk saatır denıyorum yenı versıyon sorunlu,ben söyliyeyımde siz yıne de sorun olmadıgını savunabılırsınız.tekrardan eskı 1.5 e döndüm bu saatte.hack olmasa bıle oyunculara serı vurulmuyor başka arkadasların yorumlarınıda beklıyorum.1 versıyonu secsem bıle vurulmuyor o yuzden sildim ve 1.5 i tekrar yukledım

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.. Ben Sunucuma Plugini Kitli Hunger Games e Yukledim.. Phoneix Tagini bile degistirmedim..
Tek ricam buraya ideal config dosyasını paylaşırmısın?
Lag Yapmadan Aura Yakalamak Gerekiyor Malum.. En ideal ayarlar sence nasıl olmalı?

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
tam 2 buçuk saatır denıyorum yenı versıyon sorunlu,ben söyliyeyımde siz yıne de sorun olmadıgını savunabılırsınız.tekrardan eskı 1.5 e döndüm bu saatte.hack olmasa bıle oyunculara serı vurulmuyor başka arkadasların yorumlarınıda beklıyorum.1 versıyonu secsem bıle vurulmuyor o yuzden sildim ve 1.5 i tekrar yukledım
1.5'e dönmek gerekmiyordu.Ayarlardan KillAura'yı eskisine çevirebilirdin.