Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
bence en guzel en mantıklısı phoenıx ın 1 veya 2 blok arkada dogurmak.siizn yenı yapmaya calıstıgını sıstemde lagg sorunu da olabılır fazla görünmez oyuncu olacagından.buna benzer sıstem antıaura da var ama cok kasma ve lagg yapıyor serverlerde.sen sadece görunmez kişiyi geride ayarlayabılmek için x komutunu eklesen bence hepsınden daha ıyı olucak.hack olmayan arkasıdnakıne nasıl olsa vuramaz.şu an kı sıstemde hack olmayanlarda kıck yıyor ve serverde kötü bi surum olusuyor
Hack olmayan vurmuyacak anladım.
Hack olanların %90'ıda vurmayacak.[DOUBLEPOST=1430676267,1430675933][/DOUBLEPOST]Şu an 1.6 sürümünü bitirdim.Yenilikleri falan konuya yazarım.
Tabi şu an koymayacağım.
Önce bir test edip sonra koyacağım.

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe karakterler uymuyor (ı , ü , ğ , ş , ç , ö)
Bazı kelimelerde bu harfler olmadan yanlış anlaşılabiliyor.
İngilizce olunca bunun gibi bir sorun kalmıyor.
Aramızda plugin config editleyen yani yeni başlayanlar var configden ne anlıyacak türçe karakterlere ı yerine i ü yerine u ş yerine s ğ yerine g ç yerine c ö yerine o yapaydın :) (illa yaz diyon :D)

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
bu sistemden hiç umutlu değilim,umarım yanılıyorumdur.yenı sıstemı kullanmak için burdakı yorumlara bakarak karar verecegım cunku fazla npc lagg demektir(antiaura da npc ler var ve lagg yapıyor).keşke benım önerimi dikkate alıp 1 veya 2 blok arkada ncp dogurma özlelliği ekleseydın bence bunların hepsınden daha iyi olabılırdı.hack olmayan oyuncu arkasındakıne vuramayacagı ıcın gereksız yere kıck de yemeyecektı ama bakalım yenı sıstemı bi denesın arkadaslar ve yorumlarını yapsınlar belkı bızde deneriz.elıne saglık

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
bu sistemden hiç umutlu değilim,umarım yanılıyorumdur.yenı sıstemı kullanmak için burdakı yorumlara bakarak karar verecegım cunku fazla npc lagg demektir(antiaura da npc ler var ve lagg yapıyor).keşke benım önerimi dikkate alıp 1 veya 2 blok arkada ncp dogurma özlelliği ekleseydın bence bunların hepsınden daha iyi olabılırdı.hack olmayan oyuncu arkasındakıne vuramayacagı ıcın gereksız yere kıck de yemeyecektı ama bakalım yenı sıstemı bi denesın arkadaslar ve yorumlarını yapsınlar belkı bızde deneriz.elıne saglık
Sen ne kadar söylesende 1-2 blok geride doğması ister ekliyim ister eklemiyim bir işe yaramayacak.
Yapılan hilelerin %90'ında sadece baktığı yere vurma özelliği var ve arkasına bakmazsa niye vursun.

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Dosya tc bazı pclerde sorun cıkarıyor. Mega CO yada Mediafireye upload eder misin?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Ayar'ı 2 yaparsanız yeni yaptığım sistem'i kullanmış olursunuz.
Etrafta görünmez birsürü görünmez oyuncu doğar ve ayarladığınız
konumda görünür NPC doğar.NPC'lere vurulursa oyudnan atmaz.
Fakat çok fazla NPC bulunduğu için engellenmiş olur.

Bunu denedinmi çalışacağını düşünmüyorum ?

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Ayar'ı 2 yaparsanız yeni yaptığım sistem'i kullanmış olursunuz.
Etrafta görünmez birsürü görünmez oyuncu doğar ve ayarladığınız
konumda görünür NPC doğar.NPC'lere vurulursa oyudnan atmaz.
Fakat çok fazla NPC bulunduğu için engellenmiş olur.

Bunu denedinmi çalışacağını düşünmüyorum ?
Apex hilesinde denedim.
Normal bir kişi 3-4 kez vurduğunda KillAura 1 kez vuruyor.
Üstelik Fly hileside çalışmıyor.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Tebrik ederim, bahsettiğim noknockback hataları 1.6 ile çözülmüş...
Hiç kodlarda değişiklik yaptın mı? Yoksa bana mı öyle geliyor...[DOUBLEPOST=1430739142,1430739112][/DOUBLEPOST]Kısacası güzel eklenti. Tebrikler.
Sunucumu açacağım zaman kullanacağım eklentilerin arasında.[DOUBLEPOST=1430739250][/DOUBLEPOST]
acikcasi creativeden fena şüpelendim
if (e.getTo().getY() > e.getFrom().getY()) {
if (p.getGameMode() == GameMode.CREATIVE) return;
if (jumpInt.containsKey(p)) {
jumpInt.put(p, Integer.valueOf(((Integer)jumpInt.get(p)).intValue() + 1));
O kod oyuncuyu creative yapmıyor :/
Oyuncunun modu Creative ise kodu devam ettirmiyor, çünkü uçarken direk kritik vuruş yapılıyor creativede...