TheMuhammed2188
Java <3
- En iyi cevaplar
- 0
Hallederizknockback bug var
adamı duvar köşesine al vur knockback olmasa bile oyundan atiyor
Şu an tekrar indir düzeltip linkleri değiştirdim.Config ayarlanmıyor bişi yapılmıyor çalışmıyor
Biriken loglar silinirse sorun çıkmaz.artık sanırım şu hatayı gidermeye çalışsanız cunku lagg yapıyr arada bu uyarılar cogaldıkca
Satır 448: [00:16:57] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task #48 for PhoenixAntiCheat v1.7 generated an exception
Uzaklıklar'ı ayarlarsan sorun kalmaz.Ben denedim ve hilesiz denediğimde hiç sorunla karşılaşmadım.biriken logg lar nasıl siliniyor ? reload veya reset atmadan[DOUBLEPOST=1430776492,1430775175][/DOUBLEPOST]malesef yeni sitem FAİL.hile yokken bıle oyunculara vurulmuyor 10 tane vursan oyuncuya belkı 4 5 tanesı vuruyor hatta bazen daha az vuruluyor.bu sekılde ws de kımse ölmezeskı sürümü kullanmaya devam edecegiz sanırım.
1.5'e dönmek gerekmiyordu.Ayarlardan KillAura'yı eskisine çevirebilirdin.tam 2 buçuk saatır denıyorum yenı versıyon sorunlu,ben söyliyeyımde siz yıne de sorun olmadıgını savunabılırsınız.tekrardan eskı 1.5 e döndüm bu saatte.hack olmasa bıle oyunculara serı vurulmuyor başka arkadasların yorumlarınıda beklıyorum.1 versıyonu secsem bıle vurulmuyor o yuzden sildim ve 1.5 i tekrar yukledım
Şunu başka sitelere upload edicek misin artık1.5'e dönmek gerekmiyordu.Ayarlardan KillAura'yı eskisine çevirebilirdin.
EvetŞunu başka sitelere upload edicek misin artık
?