Sizce Nasıl Bir Sunucu Olmalı?

Sizce?

• Tekkit Classic

Kullanılan: 0 0.0%
  • %100 Survival

Kullanılan: 1 4.5%
  • Prison

Kullanılan: 15 68.2%
  • Hardcore Survival

Kullanılan: 2 9.1%
  • Lapisli Faction :(

Kullanılan: 4 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    22

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
yani her şey hapishanedemi geçicek ? nasıl bi çeşit rpg bu -_-
önerebileceğin bi tane varmı ne oldugunu anlamak için bi baksam fln
Şöyle düşün;
Hapishanedesin.Sürekli aranızda muabbetler oluyor (Hapishane dövüşleri,Dostluklar vs vs).Sonra Gardiyan sizi arada sırada dışarı falan çıkartıyor.Ama Emin ol ki bukadar kısıtlı değildir

Not: Projede değilim

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Prison sunucular türkiyede 10 kişinin üstünde ben görmedim şahsen..
Şöyle bir şey yapsanız? 80 li yıllarda Amerikada Mahalleler arası savaş.. Dükkanlara npc koyun.. Orayı Şehirden Claimleyen Haraç Alsın..
4-5 tane çete ve mahalle yaparsınızz..
Silah Falan Eklersiniz.. Bence gayet komik ve zevkli olur..
Çetelerin geliri arttıkça daha iyi silahlar ve eşyalar alırlar..
GTA san andreas multi tarzı olur..
Belki bunu prisonla bile birleştirirsiniz.. Yabancılarada açıp geniş çapta yaparsınızzz

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hiçbir şey olmaz. Yani sunucu olmaz. Ben Yalnız bir kurtum!111!!1!!!
Ben olsam MMORPG haritasının bitirdiğiniz kısmını ekler, Survival'ı çakardım. "Alın size ön tanıtım!" diye de slogan basardım. Olur biter.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Prison sunucular türkiyede 10 kişinin üstünde ben görmedim şahsen..
Şöyle bir şey yapsanız? 80 li yıllarda Amerikada Mahalleler arası savaş.. Dükkanlara npc koyun.. Orayı Şehirden Claimleyen Haraç Alsın..
4-5 tane çete ve mahalle yaparsınızz..
Silah Falan Eklersiniz.. Bence gayet komik ve zevkli olur..
Çetelerin geliri arttıkça daha iyi silahlar ve eşyalar alırlar..
GTA san andreas multi tarzı olur..
Belki bunu prisonla bile birleştirirsiniz.. Yabancılarada açıp geniş çapta yaparsınızzz
Amacımız bir HUB sunucu açmak temel olarak, böyle ufak sunucular açıyoruz ki sonra HUB sunucumuza ekleyeceğimiz oyunlar belli olsun.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Prison aç (Bence :D.)! (Eğer hub açacaksanız içinde CS de olsun. Bazı sunucularda varda o sunucularda lag dolu oluyor...)[DOUBLEPOST=1430917830,1430917403][/DOUBLEPOST]Ve bu arada, hub sunucunun açılırsa (Ki büyük ihtimalle de açılacak.) sitenize lütfen telefon üzerinden bağış yapabileceğimiz bir yer ekleyin. Ee...malum, biz daha 18 ine basmadığımız için kredi kartı alamıyoruz. (Ve, şu TurkCell den nefret ediyorum. Adamlar telefon kullanmama rağmen vergi için bana borç dolduruyorlar :/.)