- En iyi cevaplar
- 0
by burner dahada çirkinleşmeden merakımızı öldürürmüsün ?
Ya da merakın seni öldürür. Hangisi daha atraksiyonlu olur pek karar veremedim şu anda. B)
by burner dahada çirkinleşmeden merakımızı öldürürmüsün ?
Katılım tarihimi de görüyorsunuz mesaj sayımı da. Forumlara fazla takılmadığım anlaşılıyor her halde. Hatta hayatım boyunca ardışık attığım en uzun mesaj topluluğunu oluşturdum. Şimdi kodlamaya dönüyorum. Görüşürüz, benim gibi mutlu olun azıcık.![]()
çekinmeden değil üşengeçlikKendisi burada olsaydı eminim ikimiz adına da "Benim benzerim yok." demek isterdi.[DOUBLEPOST=1431098172,1431098122][/DOUBLEPOST]
Uygunsa çekinme, rahatlamanı sağlayacaksa anlat. Amaçlarımdan biri bu sonuçta.
şöyle söyleyebilirim okulda bir konuşurum herkes sus derNedense yazdıklarını çok hızlı okumaya çalıştım; günlük hayatta hızlı konuşurmusun ?
çekinmeden değil üşengeçlik[DOUBLEPOST=1431100651][/DOUBLEPOST]
şöyle söyleyebilirim okulda bir konuşurum herkes sus der![]()
Ben konuştuğumda da herkes susardı, işe bakar mısın? [emoji41]çekinmeden değil üşengeçlik[DOUBLEPOST=1431100651][/DOUBLEPOST]
şöyle söyleyebilirim okulda bir konuşurum herkes sus der![]()
İstanbul'da yada Bartın'da oturmuyorum.
Çay sevmiyorsan kahve ile tobeletto yeriz.
Ayrıca sigaradan rahatsız oluyorsan ,görüşmemiz çok zor zaten.
Bana dediysen kendi adıma, diğer arkadaşlara dediysen de onlar adına teşekkür ediyorum.Merhaba. Ben de Batuhan. Hastalığın için geçmiş olsun...
iyimi?Profil fotoğrafını değiştirir misin? Ne zaman görsem üstüne tıklayıp,yakınlaştırıyorum sonra gözlerinin içine en az 20 dakika tip tip bakıyorum.
Cidden farketmeden vaktimi çalıyorsun artık.
Adam başı 500 liradan gidecektik bartına bir kaç günlüğünede ben 1500 kadar getiriyim,stracbucks'a gidiyorsak.
Gerçi ben bir mağranın içinde ev yapımı kahve içmenin daha zevkli olacağını düşünmüştüm.[DOUBLEPOST=1431101214,1431101164][/DOUBLEPOST]
Ben seni görmezden gel listesine alıyorum,alınma sakın cidden rahatsız ediyor profil fotoğrafların beni.
tamam asıl profil fotoğrafımı koyuyorum ciddiyimAdam başı 500 liradan gidecektik bartına bir kaç günlüğünede ben 1500 kadar getiriyim,stracbucks'a gidiyorsak.
Gerçi ben bir mağranın içinde ev yapımı kahve içmenin daha zevkli olacağını düşünmüştüm.[DOUBLEPOST=1431101214,1431101164][/DOUBLEPOST]
Ben seni görmezden gel listesine alıyorum,alınma sakın cidden rahatsız ediyor profil fotoğrafların beni.
Kahve makinesini daha çok seviyorum desem yalan olmaz herhalde.