Konuşalım [Sosyal Deney]

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılım tarihimi de görüyorsunuz mesaj sayımı da. Forumlara fazla takılmadığım anlaşılıyor her halde. Hatta hayatım boyunca ardışık attığım en uzun mesaj topluluğunu oluşturdum. Şimdi kodlamaya dönüyorum. Görüşürüz, benim gibi mutlu olun azıcık. :D

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılım tarihimi de görüyorsunuz mesaj sayımı da. Forumlara fazla takılmadığım anlaşılıyor her halde. Hatta hayatım boyunca ardışık attığım en uzun mesaj topluluğunu oluşturdum. Şimdi kodlamaya dönüyorum. Görüşürüz, benim gibi mutlu olun azıcık. :D

ben mutluluktan canıma kast etmiş insanım, lütfen :p

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendisi burada olsaydı eminim ikimiz adına da "Benim benzerim yok." demek isterdi.[DOUBLEPOST=1431098172,1431098122][/DOUBLEPOST]

Uygunsa çekinme, rahatlamanı sağlayacaksa anlat. Amaçlarımdan biri bu sonuçta.
çekinmeden değil üşengeçlik :D[DOUBLEPOST=1431100651][/DOUBLEPOST]
Nedense yazdıklarını çok hızlı okumaya çalıştım; günlük hayatta hızlı konuşurmusun ?
şöyle söyleyebilirim okulda bir konuşurum herkes sus der :D

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanımdakiler konuşamıyordu nası bi yüksek ses tonum varsa :D derste fısıldarken bile sesli konuşuyorum o derece :D

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende nedense kendi profil fotoğrafıma aynı bakıyoum bence bu hipnozcu :D tamam değiştiririm busefer daha dikkat çekici koyarım xD

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstanbul'da yada Bartın'da oturmuyorum.
Çay sevmiyorsan kahve ile tobeletto yeriz.
Ayrıca sigaradan rahatsız oluyorsan ,görüşmemiz çok zor zaten.

İçmişliğim var tadını beğenmesemde :p ama kahve olarak senin içtiğin starbucks = kahve dışkısı deilde organogold'un mochettelerini seviyorum :p

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam başı 500 liradan gidecektik bartına bir kaç günlüğünede ben 1500 kadar getiriyim,stracbucks'a gidiyorsak.

Gerçi ben bir mağranın içinde ev yapımı kahve içmenin daha zevkli olacağını düşünmüştüm.
[DOUBLEPOST=1431101214,1431101164][/DOUBLEPOST]
Ben seni görmezden gel listesine alıyorum,alınma sakın cidden rahatsız ediyor profil fotoğrafların beni.

ben starbucks = fil dışkısı diyorum azcık araştırımısın,ama starbucks içmiyosan günahını almiyim :p

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam başı 500 liradan gidecektik bartına bir kaç günlüğünede ben 1500 kadar getiriyim,stracbucks'a gidiyorsak.

Gerçi ben bir mağranın içinde ev yapımı kahve içmenin daha zevkli olacağını düşünmüştüm.
[DOUBLEPOST=1431101214,1431101164][/DOUBLEPOST]
Ben seni görmezden gel listesine alıyorum,alınma sakın cidden rahatsız ediyor profil fotoğrafların beni.
tamam asıl profil fotoğrafımı koyuyorum ciddiyim