Herkes Telefon Wallpaperini Atsın

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kendi çektiğim fotoğraf*

Telefon klavyesiyle cebelleşen masum bir tilki tarafından gönderildi

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ne kadar arka kapağı durmuyor, sim kartlarını okumuyor ve mikrofonu bozukta olsa çohzel p*rn arşivi olabiliyor kendisi :(
Ve tabikide bu sansürlü hali*
Sansürsüzü için pm atabilirsiniz*

Aile falan görmüyor mu oha :olgun:
Benim duvar kağıdım;
Benimkisi ekrandaki uygulamalardan kolay kolay anlaşılmıyor anlamak için 5 - 10 saniye bakmak gerekiyor ama ben öyle her yerde herkesin yanında açmıyorum özellikle de aile ortamında.

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
zaten oğlumun yanında sikişştiğimizden pek umursamıyoruz.
Onunda öğrenmeye hakkı var.
@BugsBunny_ burası senin ergenlik sorunlarını insanlara stres ve küfür ile yansıtıp çözebileceğin bir yer değil.
Lütfen edebini adabını bilerek konuş ve hengame maymunluğunu tuvaletteyken açığa çıkart.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
gelirim gelmem seni ilgilendirmez.
ama yine de en sevdiğim orrospumsun.
Gayette güzel ilgilendirir canım :(
Burada gelip bir sürü kişinin moralini bozma gibi bir hakkın yok :(
Gerçi neye anlatıyorsam :(
Aile falan görmüyor mu oha :olgun:
Benim duvar kağıdım;
Benimkisi ekrandaki uygulamalardan kolay kolay anlaşılmıyor anlamak için 5 - 10 saniye bakmak gerekiyor ama ben öyle her yerde herkesin yanında açmıyorum özellikle de aile ortamında.
Var benim kendime göre yöntemlerim xd :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Anlatsana bana da ;D
hiçbir sim kartını okumayan telefonun olduğunda devamı kendisi geliyor :(
Tabi nsfw crossdresser olan bir resim vardı zamanında, alarma uyanamadım diye evdekiler kapatmıştı alarmı :(
Tabi kabak gibi gözüküyordu her şey :(
Ama hiçbirşey söylemediler :(
Onlar için bir sorun yoksa benim içinde yok :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
hiçbir sim kartını okumayan telefonun olduğunda devamı kendisi geliyor :(
Tabi nsfw crossdresser olan bir resim vardı zamanında, alarma uyanamadım diye evdekiler kapatmıştı alarmı :(
Tabi kabak gibi gözüküyordu her şey :(
Ama hiçbirşey söylemediler :(
Onlar için bir sorun yoksa benim içinde yok :(
Aslında bir şey demezler çünkü O tip durumlarda söylenebilecek en ufak bir söz hareket bile karşıdaki insanı ciddi şekilde incitebilir ve hayatı boyunca değişmeyecek bir tür kötü davranışa veya alışkanlığa itebilir bu yüzden ilkte bir şey denmez ama tabi ki ileride yine bu tip bir olay ile karşılaşılırsa O zaman bir şeyler denilebilir veya denmekle de kalınmaz daha farklı şekilde de bir şeyler yapılabilir.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında bir şey demezler çünkü O tip durumlarda söylenebilecek en ufak bir söz hareket bile karşıdaki insanı ciddi şekilde incitebilir ve hayatı boyunca değişmeyecek bir tür kötü davranışa veya alışkanlığa itebilir bu yüzden ilkte bir şey denmez ama tabi ki ileride yine bu tip bir olay ile karşılaşılırsa O zaman bir şeyler denilebilir veya denmekle de kalınmaz daha farklı şekilde de bir şeyler yapılabilir.
Gerçi telefonun alarmını kapatan annemdi ama çok alakasız olarak dindar bir ailedeyim :(
Yani aile öğrenseydi bıçaklanarak çıkardım bu evden*

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ne kadar arka kapağı durmuyor, sim kartlarını okumuyor ve mikrofonu bozukta olsa çohzel p*rn arşivi olabiliyor kendisi :(
Ve tabikide bu sansürlü hali*
Sansürsüzü için pm atabilirsiniz*

Ya bak. Olum sen manyakmısın. Annene söylüyücem bak değiştir şunu sen nasıl bir manyaksın. Yeter ya benim psikolojimi bozdu senin nasıl bozulmuyor. Hayatınmı yok senin ,bize ne ima etmeye çalışıyon sen yaa ;__;