- En iyi cevaplar
- 0
Vardır onunda bir faydasıUzun zamandır telefonlarla ilgilenmemin tek katkısı; telefon tahmin etmek. Telefonlarla ilgileneceğime java ile falan ilgilenseydim bir işime yarardı en azından.
Vardır onunda bir faydasıUzun zamandır telefonlarla ilgilenmemin tek katkısı; telefon tahmin etmek. Telefonlarla ilgileneceğime java ile falan ilgilenseydim bir işime yarardı en azından.
Ne kadar arka kapağı durmuyor, sim kartlarını okumuyor ve mikrofonu bozukta olsa çohzel p*rn arşivi olabiliyor kendisi
Ve tabikide bu sansürlü hali*
Sansürsüzü için pm atabilirsiniz*
![]()
![]()
Vereceklerini sanmıyorumSansürsüzü için PM atan organizmalar önce ismini bana versin bi'.
Teknik olarak evet ama senden hayırsana yarrahımı versem yalar mısın
Sanane kardeşim Wallpaper örnekleri falan alıyorum sen küfür ediyorsun
Forumda zaten yeterince senin küfür etmeyen verisyonlarından var bari sen gelme![]()
Aile falan görmüyor mu ohaNe kadar arka kapağı durmuyor, sim kartlarını okumuyor ve mikrofonu bozukta olsa çohzel p*rn arşivi olabiliyor kendisi
![]()
![]()
@BugsBunny_ burası senin ergenlik sorunlarını insanlara stres ve küfür ile yansıtıp çözebileceğin bir yer değil.zaten oğlumun yanında sikişştiğimizden pek umursamıyoruz.
Onunda öğrenmeye hakkı var.
Gayette güzel ilgilendirir canımgelirim gelmem seni ilgilendirmez.
ama yine de en sevdiğim orrospumsun.
Var benim kendime göre yöntemlerim xdAile falan görmüyor mu oha
Benim duvar kağıdım;
Benimkisi ekrandaki uygulamalardan kolay kolay anlaşılmıyor anlamak için 5 - 10 saniye bakmak gerekiyor ama ben öyle her yerde herkesin yanında açmıyorum özellikle de aile ortamında.![]()
Anlatsana bana da ;DGayette güzel ilgilendirir canım
Burada gelip bir sürü kişinin moralini bozma gibi bir hakkın yok
Gerçi neye anlatıyorsam
Var benim kendime göre yöntemlerim xd![]()
hiçbir sim kartını okumayan telefonun olduğunda devamı kendisi geliyorAnlatsana bana da ;D
Aslında bir şey demezler çünkü O tip durumlarda söylenebilecek en ufak bir söz hareket bile karşıdaki insanı ciddi şekilde incitebilir ve hayatı boyunca değişmeyecek bir tür kötü davranışa veya alışkanlığa itebilir bu yüzden ilkte bir şey denmez ama tabi ki ileride yine bu tip bir olay ile karşılaşılırsa O zaman bir şeyler denilebilir veya denmekle de kalınmaz daha farklı şekilde de bir şeyler yapılabilir.hiçbir sim kartını okumayan telefonun olduğunda devamı kendisi geliyor
Tabi nsfw crossdresser olan bir resim vardı zamanında, alarma uyanamadım diye evdekiler kapatmıştı alarmı
Tabi kabak gibi gözüküyordu her şey
Ama hiçbirşey söylemediler
Onlar için bir sorun yoksa benim içinde yok![]()
Gerçi telefonun alarmını kapatan annemdi ama çok alakasız olarak dindar bir ailedeyimAslında bir şey demezler çünkü O tip durumlarda söylenebilecek en ufak bir söz hareket bile karşıdaki insanı ciddi şekilde incitebilir ve hayatı boyunca değişmeyecek bir tür kötü davranışa veya alışkanlığa itebilir bu yüzden ilkte bir şey denmez ama tabi ki ileride yine bu tip bir olay ile karşılaşılırsa O zaman bir şeyler denilebilir veya denmekle de kalınmaz daha farklı şekilde de bir şeyler yapılabilir.
Ne kadar arka kapağı durmuyor, sim kartlarını okumuyor ve mikrofonu bozukta olsa çohzel p*rn arşivi olabiliyor kendisi