- En iyi cevaplar
- 0
Everybody lies.alkol kullanıyo alın bunu burdan
açıkla artık![]()
Everybody lies.alkol kullanıyo alın bunu burdan
açıkla artık![]()
bir şey olmaz,onlarda tuzu biberi benceSana katılıyorum kesinlikle ama birazdan ırkçılar doluşacak buraya![]()
Everybody lies.
O iş çok zararlı işte .s. herkese inanmakbir şey olmaz,onlarda tuzu biberi bence
pardon bunu unutmuştum,çok iyi düşünceliyim herkeze inanıyorum![]()
O iş çok zararlı işte .s. herkese inanmak
Onu kastetmiyor* Burner'in yapmaya çalıştığı bubir şey olmaz,onlarda tuzu biberi bence
pardon bunu unutmuştum,çok iyi düşünceliyim herkeze inanıyorum![]()
Onu kastetmiyor* Burner'in yapmaya çalıştığı bu![]()
Sosyal deney de orada yatıyor zatensanmıyorum,sosyal deney diyo ya zaten![]()
Sosyal deney de orada yatıyor zatenBasit House vakaları
Vaka derken hastalık falan demiyorum tabii ki
Bay House herkesin kendi hayatı hakında yalan söyleyeceğini düşünüyor. Bence çok fazla mantıklı bir fikir bu...
Tabii yüksekli korkum ve düşük not alma korkularım var başka yok*hayır,mantık açıkları var... dikkatli düşünün kadir bey dikkatli düşününkorkularınızdan kaçamazsınız...
Tabii yüksekli korkum ve düşük not alma korkularım var başka yok*
Basitçe kendimizi tanıtmamızı istemiş. Herkes yalan söyler. Konu da bunu kanıtlamış. Ayrıca konudaki etiketlere bak![]()
Bazen insanların söylediğine cidden güvenmek gerekir. Çünkü aksini iddia eden başka bir olay yoktur. Aynen hastalık tedavisi gibi. Biri hastalanır, enfeksiyon kapmıştır (Yanlış hatırlamıyorsa enfeksiyonlar antibiyotikler ile tedavi ediliyordu*) . Bu insana antibiyotik verilir çünkü hastalığı düzeltir. Bu antibiyotiği bulan adama güvenmek oluyor.ya tmm da böyle söylemesine ragmen kendiside güven duygusunu başka insanlara karşı beslediği için sözünde durmamış sayılıyo,güvenmek insanda zaten var olan bi duygu oldugundan bunu engellemek pek mümkün deil,ancak kendini kandırır insan,ve farkında olmadan güven duyar![]()
zaten onlardan kötüsüydük bizim atalarımız kaçmadı onların yaptıklarına baksonuç olarak onlarda insan,onların yerinde olduğunu bi düşün...
Bazen insanların söylediğine cidden güvenmek gerekir. Çünkü aksini iddia eden başka bir olay yoktur. Aynen hastalık tedavisi gibi. Biri hastalanır, enfeksiyon kapmıştır (Yanlış hatırlamıyorsa enfeksiyonlar antibiyotikler ile tedavi ediliyordu*) . Bu insana antibiyotik verilir çünkü hastalığı düzeltir. Bu antibiyotiği bulan adama güvenmek oluyor.
Bence Suriyelileri ülkemize hiç almıyacaktık.Bakamıyacaksak onları bu rezil hayata sürüklemiyecektik.
Kardeşimi şerefini sakat bırakmaktansa şerefleriyle ölmelerine izin vermek daha mantıklı geliyor.
Türkmen ve Suriyeli kardeşlerim her gün kapı önünde dileniyorlar,kim bir kere yüzlerine bakıp 2-3 Lira attı ?
Ancak herkes yalan söyler. Her zaman olmasına gerek yok.bende aynısını söylemeye çalışıyorum,
kendini onlar yerine koymayı deneyebilirsin, ve annemle adet edindiğimiz üzere her gün yardım ediyoruz pls ◕‿◕