Konuşalım [Sosyal Deney]

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boyumu kilomu hatırlamıyorum en son 5 yıl önce tartıldım ama 1 65 e yakınım boyuma göre normal de bi kilom var Bilgisayarım hiçbir oyunu kaldırmıyor :/ Pentium 4 işlemcisi var Etrafımdaki arkadaşlarımın %95 i benimle 20 dakika konuşabilecek zekaya sahip değil

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boyumu kilomu hatırlamıyorum en son 5 yıl önce tartıldım ama 1 65 e yakınım boyuma göre normal de bi kilom var Bilgisayarım hiçbir oyunu kaldırmıyor :/ Pentium 4 işlemcisi var Etrafımdaki arkadaşlarımın %95 i benimle 20 dakika konuşabilecek zekaya sahip değil

ya etrafındakiler çok slk yada cok zekisin,bence etrafındakiler salak,çünkü yeterince zeki bir insanın vaktini boşa harcıycanı sanmıyorum :p ee ne yeteneklerin falan var ?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
boy atmak diye bir şey varsa bulan söyleyebilirmi [emoji14] banada lazım + kilo vermek için bişeyler
ve boydan önemli şeylerde var yetenek gibi

mesela ben; tek elle yumurta kırabiliyorum,iki elimlede puding yapabiliyorum(biriyle muzlu diğeri ile çikolatalı olan),ömrümde hiç konuşmaktan yorulmadım,skypede faln 8 saat bile konuşmuşluğum olmuştu,birisiyle 2 dakika karşılıklı oturup konuşunca kişilik tablosunu çıkartabiliyorum,sadece kendimi deil her hafta çanta + bilgisayarımın içini temizliyorum süpürge bezle falan herkes pis pis kullanıyo ( yetenek deil ama üşenmemek de bi yetenek sayılır) türkçeye zulüm yapabiliyorum,satrançta yenilmem 4 5 hamle sonrasını görüyorum [emoji14],çok iyi bi tiyatrocuyum,hocamı falan rahatlıkla kandırabiliyorum...
sizin yetenekleriniz ne ?
Benimle karşılaşmadığın için satrançta yenilmemen (doğruysa tabi) normal.

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
boy atmak diye bir şey varsa bulan söyleyebilirmi :p banada lazım + kilo vermek için bişeyler
ve boydan önemli şeylerde var yetenek gibi

mesela ben; tek elle yumurta kırabiliyorum,iki elimlede puding yapabiliyorum(biriyle muzlu diğeri ile çikolatalı olan),ömrümde hiç konuşmaktan yorulmadım,skypede faln 8 saat bile konuşmuşluğum olmuştu,birisiyle 2 dakika karşılıklı oturup konuşunca kişilik tablosunu çıkartabiliyorum,sadece kendimi deil her hafta çanta + bilgisayarımın içini temizliyorum süpürge bezle falan herkes pis pis kullanıyo ( yetenek deil ama üşenmemek de bi yetenek sayılır) türkçeye zulüm yapabiliyorum,satrançta yenilmem 4 5 hamle sonrasını görüyorum :p,çok iyi bi tiyatrocuyum,hocamı falan rahatlıkla kandırabiliyorum...
sizin yetenekleriniz ne ?
Sen beni zaten biliyosun :D

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Genetik, özellikle gelişim çağındaki beslenmeyle ve yapılan sporlarla kasıyorsun. Basketbol, voleybol, futbol (geneli çok alakalı değil ama kalecilik deneyimim var) oynarım. Küçükken her sabah, şimdi de ara sıra en az 1 bardak sütü devirirdim.

katılıyorum futbolda kaleciyim ve boyu süper kasıyor.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimle karşılaşmadığın için satrançta yenilmemen (doğruysa tabi) normal.

by burner,satranç hususndaki başarılarınız neler ? lütfen ._. 9 yaşından beri bağımlısıyım yorulmadan bütün sınıfla oynamışlığım var + sonradan beni hocalar odasına götürüp hocalarlada oynatıp klübe almalarını saymıyorum ^_^ tabi bayaaa böbürlenmiştim...tabi daha yenilmediğim için oynuycak kimsede olmuyunca anca rehber hocamız istiyince oynuyorum onla o kdr -_-
[DOUBLEPOST=1431362285,1431362233][/DOUBLEPOST]
Sen beni zaten biliyosun :D

olsun anlat,neler neler biliyomuşsun falan :p çaça,salça mıydı her neyse söyle hem bilgilerim tazelenmiş olr :p tmm haırladım salsa

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

by burner,satranç hususndaki başarılarınız neler ? lütfen ._. 9 yaşından beri bağımlısıyım yorulmadan bütün sınıfla oynamışlığım var + sonradan beni hocalar odasına götürüp hocalarlada oynatıp klübe almalarını saymıyorum ^_^ tabi bayaaa böbürlenmiştim...
[DOUBLEPOST=1431362285,1431362233][/DOUBLEPOST]

olsun anlat,neler neler biliyomuşsun falan [emoji14] çaça,salça mıydı her neyse söyle hem bilgilerim tazelenmiş olr [emoji14] tmm haırladım salsa
Resmi bir başarım olmadığını maçtan sonra söyleseydim daha zevk verici olurdu. 5 yaşından beri uğraştığımı ağzımdan kaçırdım farz et. [emoji41]

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resmi bir başarım olmadığını maçtan sonra söyleseydim daha zevk verici olurdu.

oynadığım zaman videosunu çekip göstermem sonucu daha iyi blirliycek ^_^
bir süre sonra tecrübe gereği oyunun nasıl gidiceğini ister istemez biliyosun,daha önce aynı hamle yapıldığında olanları falan falan,ve imkan içindekileri,yani satrançta aslında minecrafttaki yükseklik sınırı gibi bir mantığa sahip. yükseklik y:256 yı geçmiyor ne kadar geniş yaparsan yap 256 blok yüksekliği geçemezsin
genişliğin bir sınırı olmasada bir süre sonra döndüğün yere geri gelirsin,yani sadece 1 sene her gün oynayan biri bile buunu anlayabilir ve demek istediğim genişlik = oyunun devam etmesi yükseklik = oyunun sonucudur. En kötü ihtimal berabere kalırızı ^_^

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son mesajlara bakıyordum. Birden "OHA, 17 mi?!" diye bağırdım. Sonra bütün mesajları okumaktan vazgeçip 100. mesajımı özel olarak bu konuya atmak istedim. Okuyabilenler ne mübarek insanlardır, onlar çok güzel!