Sword Art Online Plugini :) .. (Yaza Server Açmayı Düşünenler) (Alıntı)

qwertwqe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence o kadar uğraşacağına dışarıdan büyük görünen bir kule inşa et mapleride ışınlanmalı yap , nasıl olsa kimse en üst kata çıktığını farketmez[DOUBLEPOST=1431683940,1431683902][/DOUBLEPOST]
mesele şu
her kata 1 tane spawn şehri..
4-5 tane zindan.. bu 4-5 tanesinden birinde boss odası olacak..
ayrıca zindan şeklinde olmayan açık alan farm bölgeleri..
yani alıntı yaparak.. 2-3 kişi kafa kafaya verse her katı 3-4 günde builddler serverida 1-2 aya tamamlarlar..
bu komple 1 server içinmi hazırlanacak

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
bence o kadar uğraşacağına dışarıdan büyük görünen bir kule inşa et mapleride ışınlanmalı yap , nasıl olsa kimse en üst kata çıktığını farketmez[DOUBLEPOST=1431683940,1431683902][/DOUBLEPOST]
bu komple 1 server içinmi hazırlanacak
Bu Her kat için yapılmalı:D
Yani multiverse ile 20 world koydun diyelim..
boss kesildiğinde sonraki world açılacak..
mario sistemi gibi düşün:D

qwertwqe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Her kat için yapılmalı:D
Yani multiverse ile 20 world koydun diyelim..
boss kesildiğinde sonraki world açılacak..
mario sistemi gibi düşün:D
her kat için ayrı bir world açılacaksa bu bir kulenin içine sığmaz gibi geliyor bana :D hele birde 20 farklı map atılacaksa 1000x1000 ölçeğinde baya uzun bi kule olur :p[DOUBLEPOST=1431684521,1431684385][/DOUBLEPOST]bence bunun önce world taslağı hazırlanmalı. hazırlıksız başladınmı yarıda kesilecek bi proje, 4 iklim ve bitki örtüleriyle çeşitlenebilir

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben bu fikre sahiplendim demek oluyor ki :D

@mciltrot34 ' de sahiplendi :D

Tolga aşkım katlar için sana uğrayacağım.[DOUBLEPOST=1431684585,1431684530][/DOUBLEPOST]Beyler konu close artık ben sahiplendim bile :D

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
her kat için ayrı bir world açılacaksa bu bir kulenin içine sığmaz gibi geliyor bana :D hele birde 20 farklı map atılacaksa 1000x1000 ölçeğinde baya uzun bi kule olur :p[DOUBLEPOST=1431684521,1431684385][/DOUBLEPOST]bence bunun önce world taslağı hazırlanmalı. hazırlıksız başladınmı yarıda kesilecek bi proje, 4 iklim ve bitki örtüleriyle çeşitlenebilir
olayı anlatamadım..
Kule Yapmak Zorunda Değilsin.. Sadece o worldun içine oyuncuya kulenin içindesin hissini vermek önemli.. Star wars filmini uzak bir galaksidemi çektiler? hayır ..
adamlar stüdyoda cekti.. Aynı mantığı düşün.. World world kat yapacaksınız:D :D world border koyacaksınız.. Bu kadar bea:D

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
ben bu fikre sahiplendim demek oluyor ki :D

@mciltrot34 ' de sahiplendi :D

Tolga aşkım katlar için sana uğrayacağım.[DOUBLEPOST=1431684585,1431684530][/DOUBLEPOST]Beyler konu close artık ben sahiplendim bile :D
Uğra kanka :D .Aman nişanlın ilişkimizi bilmesin..

Adam gibi canavar ismi bulmanız lazım en az 200 tane..
onlara item drop sistemi yapmalısınız itemlere özellik eklenmeli..
en az 400 500 item koymalısınız..
level siistemi kaç can olacak.. canavarlar kaç vuracak ayarlamalısınız...
skill ağacı hazırlamalısınız..
1.8 ile harika bir texture pack yapmalısınız..

Celebrex

Goḓ of̖͎ ͉s̹̻k̟͍r̳̭̻̝̺̩i͚̞͉̦͇̲̖pt̻̞͔̩͖̺̜
En iyi cevaplar
0
Biri Meliodas ı mı çağırdı :)

Celebrex

Goḓ of̖͎ ͉s̹̻k̟͍r̳̭̻̝̺̩i͚̞͉̦͇̲̖pt̻̞͔̩͖̺̜
En iyi cevaplar
0
100 katın tamamını yapan server görmüştüm ( premium )