Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sadece senin pluginin değil aynı zamanda antiaura vs. pluginlerin de criticals korumalarını deniyorum ama maalesef denemelerimin birinde bile atılmadım :(

Edit: Kullandığım sürüm Huzuni 3.3.2
O Sürüm de Huzuninin KillAurasi Calısması ,,Icın Adama Bakman Lazım. O Yuzden Atmıyordur.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
2.0 sürümünde istediğim en büyük özellikler:
Kill-Aura botun yukarıda ve aşağıda çıkması vurduğumuz yere bağlı.
Bypass permission'ı

Başkada bir şey istemiyorum şunları yap yeter diğerlerini devre dışı bıraktım zaten :D

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Sürüm de Huzuninin KillAurasi Calısması ,,Icın Adama Bakman Lazım. O Yuzden Atmıyordur.
KillAura boşver onun için antiaura kullanıyorum configi iyi editleyince sorun çıkarmıyor.
Benim dediğim Criticals.
Huzuninin o versionunda ne antiaura nede phonix anti cheat hiçbişi yapmıyor :(

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
KillAura boşver onun için antiaura kullanıyorum configi iyi editleyince sorun çıkarmıyor.
Benim dediğim Criticals.
Huzuninin o versionunda ne antiaura nede phonix anti cheat hiçbişi yapmıyor :(
Huzini v3.3.2'de Criticals denedim ve sorunsuz çalıştı
NOT: Söylemeyi unuttum.Adam zıplarken Criticals açarsa tespit edemez.(Zaten zıplarsa normaldede kritik vurar.)[DOUBLEPOST=1431769997,1431768797][/DOUBLEPOST]
2.0 sürümünde istediğim en büyük özellikler:
Kill-Aura botun yukarıda ve aşağıda çıkması vurduğumuz yere bağlı.
Bypass permission'ı

Başkada bir şey istemiyorum şunları yap yeter diğerlerini devre dışı bıraktım zaten :D
Şu an 2.0 sürümü için Bypass ekledim.
KillAura için system:3 eklicem.Aşağıdakine vurunca yukarıda doğucak.Yukarıdakine vurunca aşağıda doğucak.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Muhammed kardeşim bir bug var eski sürümdemi öyle bilmiyorum fakat

Oyuncular Yıldırım yedikten sonra hareket etmeyince noknockback algılanıyor.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Tekneye, eşya tablosuna vurunca bile NPC çıkıyor. Entity olmasından kaynaklı sanırım.