yanına bir tane mob koy.moba vur sonra yere egıl ve vurYok bea cok yetenekli olman lazm.. bu ayarı dene..
20 30 kisi kit pvp oynuyor bizde.. yarın bzm sunucuda bağrışmalar olursa .. sen haklısın demektiryanına bir tane mob koy.moba vur sonra yere egıl ve vuranlayacaksın
![]()
O Sürüm de Huzuninin KillAurasi Calısması ,,Icın Adama Bakman Lazım. O Yuzden Atmıyordur.Ben sadece senin pluginin değil aynı zamanda antiaura vs. pluginlerin de criticals korumalarını deniyorum ama maalesef denemelerimin birinde bile atılmadım
Edit: Kullandığım sürüm Huzuni 3.3.2
KillAura boşver onun için antiaura kullanıyorum configi iyi editleyince sorun çıkarmıyor.O Sürüm de Huzuninin KillAurasi Calısması ,,Icın Adama Bakman Lazım. O Yuzden Atmıyordur.
Huzini v3.3.2'de Criticals denedim ve sorunsuz çalıştıKillAura boşver onun için antiaura kullanıyorum configi iyi editleyince sorun çıkarmıyor.
Benim dediğim Criticals.
Huzuninin o versionunda ne antiaura nede phonix anti cheat hiçbişi yapmıyor![]()
Şu an 2.0 sürümü için Bypass ekledim.2.0 sürümünde istediğim en büyük özellikler:
Kill-Aura botun yukarıda ve aşağıda çıkması vurduğumuz yere bağlı.
Bypass permission'ı
Başkada bir şey istemiyorum şunları yap yeter diğerlerini devre dışı bıraktım zaten![]()
Yıldırım Entity olarak sayılıyorsa öyle bir bug vardır.Denerim az sonra.Muhammed kardeşim bir bug var eski sürümdemi öyle bilmiyorum fakat
Oyuncular Yıldırım yedikten sonra hareket etmeyince noknockback algılanıyor.