RPG SERVERLER İCİN SADECE İLK GİRİSTE HİKAYE 1.0

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana sürpriz için KitPvP serverini hazırlıyorfum abi skype gelebilir isem oradan yarın konuşuruz
abim lafımı yanlış anlama :D oofff bırak bunları derken boş insanları sana laf yetiştirmeleri için en azından senin seviyende olmaları lazım bir kaç bilgi ile birşe y olmuyor. :D Konuyu kapantın da başka hangi kekler eşleştirme yapacak merak ettim :D

CINAX_DEVOP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım şey sen sadece yaptıklarımın kopyala yapıştırdan olduğunu sanıyorsun, beni azcık tanısan yaptığım her projede alın teri döktüğümü zaten anlarsın.
Ingilizce biliyoruz, bende alın teri döküyorum 5 10 satirlik değil janim 800 900 satirlik skunity'deki tüm eventleri effectleri akilda tutmak zor janım

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Ingilizce biliyoruz, bende alın teri döküyorum 5 10 satirlik değil janim 800 900 satirlik skunity'deki tüm eventleri effectleri akilda tutmak zor janım
Yo çokda zor değil, zaten skript full ingilizceden oluştuğunu ve oyunun temellerini biliyorsan bakmana gerek kalmaz. En azından ben bakmıyorum.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Ben gördüklerime gore konuşuyorum bos yere sana satasmak gibi bi niyetim yok ve bilgime gelince emin ol senden daha çok biliyorum ve bu yaz RPG sunucumda görürsün nne kadar bilgim olduğunu:)

CINAX_DEVOP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yo çokda zor değil, zaten skript full ingilizceden oluştuğunu ve oyunun temellerini biliyorsan bakmana gerek kalmaz. En azından ben bakmıyorum.

Skextra, skspigotaddons, skrayfall, squery, umbaska, skmath, skqgeometry

He tmm tmm akilda tutarsin bigün
Ezber ise yaramaz, mantik ise yarar

CINAX_DEVOP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben gördüklerime gore konuşuyorum bos yere sana satasmak gibi bi niyetim yok ve bilgime gelince emin ol senden daha çok biliyorum ve bu yaz RPG sunucumda görürsün nne kadar bilgim olduğunu:)
Olum süper la :D ben hala cozemedim "set {} to 1 block in front of player " skript sürümünde sorun var belki

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Şimdide RPG moda oldu galiba :) Neyse bizde kurarız bi tane artık altımızda kalacaklar düşünsün :p

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayalgücü olamayanlar kurmayi biliomuydu. Cok sasirtici...

Mantıksal açıdan yaklaşacağım doğru 14 yaşındaki bir çocuğun hayal gücü kadar hayal gücümüz olmaya bilir. Ama 21 Yaşındaki bir insanın fikirleri ve maddiyatı küçmesnemez yazın açıcağımız hub sunucuyu bekleyin sadece sizin gibilere değil Türkiyede ki Tüm dandik sunucuları bittirmek için uğraşlarımız devam ediyor ve merak etmyin RPG fikrimde vardı onu sona bırakmıştım ama anladımki sizin gibi abiler için Sword art online planı ile Rpg server planını öne çekmemiz lazım bakalım sizler ne kadar iyisiniz :D bakalım bilğiniz ne kadar kim kimi eziyorsunuz :D
Şimdide RPG moda oldu galiba :) Neyse bizde kurarız bi tane artık altımızda kalacaklar düşünsün :p
ve kemal bunu sende oku sıkı çalışmaya başlayalım battilfide dı da kuralım tüm sunucu ilk önce Rpg olarak açalım :) Naruto planımızıda öncekmek zorunda kalacağım ve diğer konularda.

Deniz savaşları , Clans Of clans gibi tüm planlar ön plana çekildi sadece RPG ile uğraşıcaz bunlara bir ders verme zamanı sanırım.