- En iyi cevaplar
- 0
offf kemal yine dayanamdın dimi bırak bunları !Keşke baksaydım ses ve firework eklerdim ama o an aklıma gelmedi işte![]()
offf kemal yine dayanamdın dimi bırak bunları !Keşke baksaydım ses ve firework eklerdim ama o an aklıma gelmedi işte![]()
Sana sürpriz için KitPvP serverini hazırlıyorfum abi skype gelebilir isem oradan yarın konuşuruzofff kemal yine dayanamdın dimi bırak bunları !
Anlamadığım şey sen sadece yaptıklarımın kopyala yapıştırdan olduğunu sanıyorsun, beni azcık tanısan yaptığım her projede alın teri döktüğümü zaten anlarsın.Biz bakmiyoruz, hayagücü kullaniyoruz skriptin amacı o
abim lafımı yanlış anlamaSana sürpriz için KitPvP serverini hazırlıyorfum abi skype gelebilir isem oradan yarın konuşuruz
Ingilizce biliyoruz, bende alın teri döküyorum 5 10 satirlik değil janim 800 900 satirlik skunity'deki tüm eventleri effectleri akilda tutmak zor janımAnlamadığım şey sen sadece yaptıklarımın kopyala yapıştırdan olduğunu sanıyorsun, beni azcık tanısan yaptığım her projede alın teri döktüğümü zaten anlarsın.
tamam sen bir numarısın da konu kapansın tartışmayın.Ingilizce biliyoruz, bende alın teri döküyorum 5 10 satirlik değil janim 800 900 satirlik skunity'deki tüm eventleri effectleri akilda tutmak zor janım
Yo çokda zor değil, zaten skript full ingilizceden oluştuğunu ve oyunun temellerini biliyorsan bakmana gerek kalmaz. En azından ben bakmıyorum.Ingilizce biliyoruz, bende alın teri döküyorum 5 10 satirlik değil janim 800 900 satirlik skunity'deki tüm eventleri effectleri akilda tutmak zor janım
Yo çokda zor değil, zaten skript full ingilizceden oluştuğunu ve oyunun temellerini biliyorsan bakmana gerek kalmaz. En azından ben bakmıyorum.
Olum süper laBen gördüklerime gore konuşuyorum bos yere sana satasmak gibi bi niyetim yok ve bilgime gelince emin ol senden daha çok biliyorum ve bu yaz RPG sunucumda görürsün nne kadar bilgim olduğunu![]()
Hayalgücü olamayanlar kurmayi biliomuydu. Cok sasirtici...Şimdide RPG moda oldu galibaNeyse bizde kurarız bi tane artık altımızda kalacaklar düşünsün [emoji14]
Sonuçta tüm skriptlerimi hayalgücüm ile yazıyorumHayalgücü olamayanlar kurmayi biliomuydu. Cok sasirtici...
Hayalgücü olamayanlar kurmayi biliomuydu. Cok sasirtici...
ve kemal bunu sende oku sıkı çalışmaya başlayalım battilfide dı da kuralım tüm sunucu ilk önce Rpg olarak açalımŞimdide RPG moda oldu galibaNeyse bizde kurarız bi tane artık altımızda kalacaklar düşünsün
![]()