Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

BroJuvaTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi Bişi Sorucam şu Anti-ASCII Ney onu anlamadım ben o hackı hiç duymamıştım ilk defa burda gördüm Bilen Birisi Söyleyebilirmi Bu Anti-Hackı Serverime Yükledim Çok işe Yarıyor Teşekkürler..

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi Bişi Sorucam şu Anti-ASCII Ney onu anlamadım ben o hackı hiç duymamıştım ilk defa burda gördüm Bilen Birisi Söyleyebilirmi Bu Anti-Hackı Serverime Yükledim Çok işe Yarıyor Teşekkürler..
Yav buradaki ASCII koruması işe yaramıyor D:
Adam gene crash verdiriyor.
Bi el atın şuna yada varmı çalışan bir çözümü ?

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Benim sunucumda kapalı o ASCII hatası :) Bilene kolay tabi :)
Buyurun deneyebilirsiniz :)
PLAY.CRAFTRISE.NET

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim sunucumda kapalı o ASCII hatası :) Bilene kolay tabi :)
Buyurun deneyebilirsiniz :)
PLAY.CRAFTRISE.NET
Arkadaş burda bildiğin reklam gibi yapmışsın. Denemek istiyorsanız bana ulaşın şeklinde yapamazmıydın ?
Çökertirsem sunucunu vericek misin ? :D
Birde nedense ASCII denen şu şey çalışmıyor. Adamaları ws ye sokup crash atıolar , item kasıolar. Lütfen bir çözüm bul !

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Arkadaş burda bildiğin reklam gibi yapmışsın. Denemek istiyorsanız bana ulaşın şeklinde yapamazmıydın ?

Birde nedense ASCII denen şu şey çalışmıyor. Adamaları ws ye sokup crash atıolar , item kasıolar. Lütfen bir çözüm bul !
Client'e göre denediğimde o karakter "·" olarak gözüküyor.Ama aslında değil.Eğer Server'dede öyle gözüküyor ise engellemek kolay.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Client'e göre denediğimde o karakter "·" olarak gözüküyor.Ama aslında değil.Eğer Server'dede öyle gözüküyor ise engellemek kolay.
Direk o noktayı engelle çözülüyo ben öyle yaptım. Bazı arkadaşlarda sanırım bu olaydan prim yapmaya çalışıyo kendi yaptığım plugini paylaşırım kısa zamanda

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Kod:
[02:55:49] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task #7582027 for PhoenixAntiCheat v2.0 generated an exception
java.lang.NullPointerException
    at com.anticheat.modules.KillAura$3.run(KillAura.java:203) -[?:?]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71) -[craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R3.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:346) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
    at net.minecraft.server.v1_7_R3.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:638) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
    at net.minecraft.server.v1_7_R3.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:284) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
    at net.minecraft.server.v1_7_R3.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:584) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
    at net.minecraft.server.v1_7_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:490) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
    at net.minecraft.server.v1_7_R3.ThreadServerApplication.run(SourceFile:628) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]

Geçenki hatalara devam..

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Kill aura NPC'leri görünmez değil, Confingde ayarlı olduğu halde?

Pluginin son sürümü yüklü.