reisben55
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Aynı olay derken , hangi olay ?Sanırım ASCII çalışmıyor denedim hala aynı olay :|
Aynı olay derken , hangi olay ?Sanırım ASCII çalışmıyor denedim hala aynı olay :|
Bir mesajla tüm sunucudaki oyuncuların Minecraft'ına crash verdirmek.Aynı olay derken , hangi olay ?
O nasıl oluyor , geçende bende sunucumda yaşamıştım cihaz kaynaklı sanmıştım D:Bir mesajla tüm sunucudaki oyuncuların Minecraft'ına crash verdirmek.
forumda dun bırısı bunun cozumunu bulmustu sanırım ASCII yadamı son verıyo bılmıyorumBir mesajla tüm sunucudaki oyuncuların Minecraft'ına crash verdirmek.
Yav buradaki ASCII koruması işe yaramıyor D:Abi Bişi Sorucam şu Anti-ASCII Ney onu anlamadım ben o hackı hiç duymamıştım ilk defa burda gördüm Bilen Birisi Söyleyebilirmi Bu Anti-Hackı Serverime Yükledim Çok işe Yarıyor Teşekkürler..
Çökertirsem sunucunu vericek misin ?Benim sunucumda kapalı o ASCII hatasıBilene kolay tabi
Buyurun deneyebilirsiniz
PLAY.CRAFTRISE.NET
Arkadaş burda bildiğin reklam gibi yapmışsın. Denemek istiyorsanız bana ulaşın şeklinde yapamazmıydın ?Benim sunucumda kapalı o ASCII hatasıBilene kolay tabi
Buyurun deneyebilirsiniz
PLAY.CRAFTRISE.NET
Birde nedense ASCII denen şu şey çalışmıyor. Adamaları ws ye sokup crash atıolar , item kasıolar. Lütfen bir çözüm bul !Çökertirsem sunucunu vericek misin ?![]()
Client'e göre denediğimde o karakter "·" olarak gözüküyor.Ama aslında değil.Eğer Server'dede öyle gözüküyor ise engellemek kolay.Arkadaş burda bildiğin reklam gibi yapmışsın. Denemek istiyorsanız bana ulaşın şeklinde yapamazmıydın ?
Birde nedense ASCII denen şu şey çalışmıyor. Adamaları ws ye sokup crash atıolar , item kasıolar. Lütfen bir çözüm bul !
Direk o noktayı engelle çözülüyo ben öyle yaptım. Bazı arkadaşlarda sanırım bu olaydan prim yapmaya çalışıyo kendi yaptığım plugini paylaşırım kısa zamandaClient'e göre denediğimde o karakter "·" olarak gözüküyor.Ama aslında değil.Eğer Server'dede öyle gözüküyor ise engellemek kolay.
[02:55:49] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task #7582027 for PhoenixAntiCheat v2.0 generated an exception
java.lang.NullPointerException
at com.anticheat.modules.KillAura$3.run(KillAura.java:203) -[?:?]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71) -[craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R3.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:346) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
at net.minecraft.server.v1_7_R3.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:638) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
at net.minecraft.server.v1_7_R3.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:284) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
at net.minecraft.server.v1_7_R3.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:584) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
at net.minecraft.server.v1_7_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:490) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
at net.minecraft.server.v1_7_R3.ThreadServerApplication.run(SourceFile:628) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1543]
Adamlar çok iyi item kasıyor ben banlamaktan sıkıldım artık şunu engelleyemez misin D:Client'e göre denediğimde o karakter "·" olarak gözüküyor.Ama aslında değil.Eğer Server'dede öyle gözüküyor ise engellemek kolay.