S
sergun26
Ziyaretçi
OP isteyen sendin .'(Açsana banımı birde utanmadan resim atıyor ;(
OP isteyen sendin .'(Açsana banımı birde utanmadan resim atıyor ;(
Aç banımıOP isteyen sendin .'(
Özelden konuşma at.SERGUN TEST e gelmek istiyorum
Yanlış bir şey mi dedim? Çöp çekilişi dediğim hani şu kürdan gibi ince çıbıklardan kısa olanı çekene ödül olan bir tür çekiliş (ya da bir ceza) Ben yanlış bir şey göremiyorum kbKullandığın kelimeciklere dikkat eder isen sevineceğim..
Söyleme şekli ve biçiminden ne demek istediğini anlayabiliyorum, merak etme sen -,Yanlış bir şey mi dedim? Çöp çekilişi dediğim hani şu kürdan gibi ince çıbıklardan kısa olanı çekene ödül olan bir tür çekiliş (ya da bir ceza) Ben yanlış bir şey göremiyorum kb
Hayır, benim gözetimimde istediğin kadar girebilirsin.Sergun, senin sunucu na daha açılmadan sadece 1 kere girebiliyoruz değil mi? (Eğer öyle değilse kötü planlarım yok merak etme.)
Sonra neden "Kimse beni anlamıyorlar T-T" diye dolaşıyorum diye soruyorlar ;-; tabii dolaşırım böyle oldukça. Ayrıca seninle yüz yüze konuşmadan nasıl bu kadar emin oluyorsun @Enderiatus ? Ben orada normal bir yazı tipiyle, normal bir şekilde, normal noktalama işaretleriyle yazdım?Söyleme şekli ve biçiminden ne demek istediğini anlayabiliyorum, merak etme sen -,
Hayır. Tamamen Garry's Mod DarkRP'ye göre yapılıyor. /ooc ve /advert var./me /do OOD olucak mı ?
Tebrikler @sergun26 , sırf DarkRP öğreneyim diye 15 dk'dam oldumGarry's Mod DarkRP oynamanızı öneriyorum.
hm açılınca nasıl olacak acaba@LordTs 'den 10/10!
![]()
DarkRP sürümü 0.7 oldu.
Güncellemeler:
Kapı sistemi stabilleştirildi.
Kod temizliği
Stabilite ayarları
Sunucuya 24 saatte bir boş ise otomatik restart getirildi