Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Esetnot32 indirmemi kabul etmiyor dosyada bi virüs falan olmalı
Sorun dosyada değil upload edildiği yerde. Dosya.tc güvenilir değil ve reklam kaynıyor. Eset büyük ihtimalle reklamlardan dolayı engellemiştir. Yada gerçek indirme butonuyla reklam olan indirme butonunu karıştırıyorsundur.

Bence artık plugini dropboxa, mediafire a falan yükle

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Nerdeyse her güncellemeye bakıyorum iyice berbat ediyor gibisin..
Stabilleşmeden kullanılabilecek bir plugin değil.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
1.5 surumunden sonrasi kullanilamaz gibi[DOUBLEPOST=1432150925,1432133780][/DOUBLEPOST]niçin ılk cıktıgındakı gibi sadece bir kac en önemli hacki tamamen mukemmel şekılde engellemeden baska hileleri engellemeye calışırsınız ki.Bu yuzden her guncellemede bir dünya sorunlar oluyor ve kusursuz calısan hiçbir tane engelleyıcı yok.en basından bu zamana kadar yapılan guncellemelerde sadece kıllaura noknockback ve macro yu engellemeye çalışsaydınız sanırım şu an da o hilelerin engellenişinde daha başarılı bır plugin ortaya çıkardı.Ama suan da engellemeye çalışan bütün hileler sorunlu gibi ve 1 haftasına kadar bu plugını kullanan serverler artık malesef kullanmaktan vazgecıyorlar

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Şahsen ben tamamen kaldırdım sunuculardan bu kadar sorunlu bir plugin kuracağıma kurmam sunucuyada boşa yormam :)

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Keşke GitHub'a yüklesen yada direkt source code paylaşsan. Herkes kendine göre düzenlese.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Keşke GitHub'a yüklesen yada direkt source code paylaşsan. Herkes kendine göre düzenlese.
Tam Tersine Spigota Ücretli Koysun Emeğinin Karşılığını Alsın.:D

Muhammed Özellikle Zıplayıp Saldırdıklarında Npc Resmen Gercek İnsanmıs gibi ortaya cıkıyor.. ayrıca npclerin kaç saniye gözükeceklerini ayarlarsak daha hoş olr.. 0.5 saniye ideal mesela.. aurası olanlar 2 tane vurabiliyor..

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
havaya zıplayarak rakıbıne vurursan veya rakıbnden bir veya 2 blok ustte oldugunda hıle olmasan bile kıllaura algılıyor ve oyundan atılıyorsun itemler gidiyor,masumiyetın lekelenıyor.bence bunlar buyuk sorunlar ve ılk gunden beri halen bu sorun düzeltılemedı.pl ılk cıktıgında da bu uyarıları yaptıgımda pl yapımcısı bi sorun olmadıgını ifade edıyordu ama ne yazıkkıaradan gecen onca zamana ragmen pl hala aynı sekılde hiçbir iyileşme yok.defalarca dedıkkı arkadasa baska bır eksen koy x gibi npc arkada dogsun en azndan sucsuz yere atılmaları engellemiş oluruz

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
havaya zıplayarak rakıbıne vurursan veya rakıbnden bir veya 2 blok ustte oldugunda hıle olmasan bile kıllaura algılıyor ve oyundan atılıyorsun itemler gidiyor,masumiyetın lekelenıyor.bence bunlar buyuk sorunlar ve ılk gunden beri halen bu sorun düzeltılemedı.pl ılk cıktıgında da bu uyarıları yaptıgımda pl yapımcısı bi sorun olmadıgını ifade edıyordu ama ne yazıkkıaradan gecen onca zamana ragmen pl hala aynı sekılde hiçbir iyileşme yok.defalarca dedıkkı arkadasa baska bır eksen koy x gibi npc arkada dogsun en azndan sucsuz yere atılmaları engellemiş oluruz
Arkadaşım bak bunu bende sötledim defalarca killaura engellemek için kullanılan yöntem hatalı. Farklı bir sistem düşünülmeli mesela senin dediğin x ekseni gibi.
Ama bu pluginde sadece killaura engellemesi yokki.
Neden sadece bir özelliğindeki olaydan ötürü direk hiçbir gelişme yok diyorsun ?
Sorunlardan ötürü bende killaura ve tracers engellemelerini kapattım. Ama direk plugin tamamen işe yaramaz demek ayrı bir boyut ...

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Faction survival ve pvp serverlerinde en buyuk en cok sikayet alan şey killaura ve antiknockback dir . Bunlar saglam olmadiktan sonra diger hileler engellensede kimsenim umurunda olmaz acikcasi. Killaura hilesi ile adami kesersin hersryinii alirsin, emeklerini alirsin. Killaura engellenemiyorsa o server oynanamaz hale geliyor. En onemli engellenmesi gereken hileler killaura antikc ve macro. Bunlar olsa bir pluginde yeter zaten

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Faction survival ve pvp serverlerinde en buyuk en cok sikayet alan şey killaura ve antiknockback dir . Bunlar saglam olmadiktan sonra diger hileler engellensede kimsenim umurunda olmaz acikcasi. Killaura hilesi ile adami kesersin hersryinii alirsin, emeklerini alirsin. Killaura engellenemiyorsa o server oynanamaz hale geliyor. En onemli engellenmesi gereken hileler killaura antikc ve macro. Bunlar olsa bir pluginde yeter zaten
Katılıyorum.
Killaura ve AntiKnockback en iyi şekilde engellenirse çok daha iyi olacaktır.

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu devirde hilesiz oyun oynanmaz. İnsanlar bunu kendine şart edinmiş. Ben şu şekilde yapıyorum. Kill aura protectini açtığınız zaman bir toplulukta moblara veya adamlara tek tek vuruyor. Bunu TekOyunculuda deneyin. 20 Zombinin içine dalın ve Kill Aura açın. Hepsine aynı anda vuracaktır. Fakat bu plugin tek tek vurduruyor. Serverden atmayıda kapattım masumlarda atılmıyor. Asıl konu şu ki ben Kill Auranın protectini açtım ve Kill Aurayı oyuncuların kullanmasına izin verdim. Kullanmayana yükle diyorum. Bu forumda Kurucu olsanızda olmasanızda hilesiz oyuna girdiğinizi sanmıyorum. Genelleme yapıyorum bu yorumun altına ben girmiyorum demeyin. Tabi Kill Aura kusursuz engellendiğinde kullanmayacak değilim :)