- En iyi cevaplar
- 0
Yat kalk haline şükret abi beni döveceklerdi diye baloya gitmedim ben.mezuniyet önemli bir olay keşke bizim de mezuniyet balomuz kuru pasta ve halay dan ibaret olmasaydı![]()
Yat kalk haline şükret abi beni döveceklerdi diye baloya gitmedim ben.mezuniyet önemli bir olay keşke bizim de mezuniyet balomuz kuru pasta ve halay dan ibaret olmasaydı![]()
Zaten bir tane şube baloyu çok istediği için yapmşlardı bide bizim sınıfta onlara sülüklendiği için olmuştu diğerleri falan hiç baloda yokmuşlar zaten fazlada kimse gelmemişti.Ulan ne baloymuş,herkes 8.sınıfta baloya mı gitti.Bizim okulda öyle bir şey olmadı,biz mezuniyet sonrasında erik ağacına daldık.
Adamsın allah'tan din kültürün iyiBen çok alakasız oldum ama neyse
![]()
Hiçbir sınava girmeden rahatça geçiyor sınıfı*
Sizdende bekliyoruz*
İşin acı kısmı müslüman değilimAdamsın allah'tan din kültürün iyi![]()
bizim de lisede oldu çorumun en gözde düğün salonunda balo ayağına halay çektik millet çekmiş takım elbiseyi halay çekiyo düğün mü mezuniyet mi belli değil ama üni de çok ayrı bi mezuniyet töreni oluyor o çok ayrı onu kaçırmak hiç istemezsinUlan ne baloymuş,herkes 8.sınıfta baloya mı gitti.Bizim okulda öyle bir şey olmadı,biz mezuniyet sonrasında erik ağacına daldık.
Müslüman değil misin?İşin acı kısmı müslüman değilim![]()
Ateist ve furryMüslüman değil misin? Nesin olum sen?
Aman tanrim didim nasıl. ?İşin acı kısmı müslüman değilim![]()
Aman tanrim didim nasıl. ?
Size özelde anlatayım konudaki din tartışmalarını çekememAllah'ın varlığını bile bile, Müslüman olmamak? Sen Cehennemi garantilemişsin. Bunun öbür Dünya'sı var, biran önce MüslüAdam olmalısın.
Anlat.Size özelde anlatayım konudaki din tartışmalarını çekemem![]()
Ya nüynüy yapma şöyle illa bir şeyleri fark etmeniz için bir şeylerin sizi çarpması ya da temas etmesi mi gerekli kardeşim?Ateist ve furry![]()