Sana şöyle bir özet geçeyim yoksa anlamamakta inat ediyorsunuz

Herkese söylediğim gibi çocukluğum kızlarla geçti erkeklerle hiç anlaşamazdım malum bir yere taşındığımızda her gün sinir krizleri geçiriyordum bu sadece kızlarla arkadaş olma durumum 6. sınıfa kadar devam etti 6. sınıftan sonra bütün sosyal hayattımı kapattım sürekli evdeydim öyle bir süre devam etti ondan sonra erkeklere karşı ilgi duymaya başladım (ki çocukken acayip homofobik birisiydim), gay diyen herkese "gay değil bisexual" diyordum ondan sonra karşı cins zevkimde tükendi tamamen son durumum bu

Tabi ben o "gay değil bisexual" zamanlarındada düşünüyordum hastamıyım ben filan diye ama ileride düzelirim gibi bir hisse kapıldım sonra baktım tamamen karşı cins karşıtı olmuşum

Artık bunu değiştiremiyorumda

Devamı yukarıda attığım postlarda*
Yani kendi çapında bana tehşis koymayı bırak ne çektiğimi bana öğretecek en son kişi sensin

Ki malesef işin acı kısmı böyle bütün hayatımı anlatmadığım zaman herkes bir psikolog, insan uzmanı filan kesiliyor bunları anlatıncada kendini acındırıyor diyorsunuz
Yani cidden bıktırdınız artık

Yukarıdaki 2 kişiye pm atmak yerine buraya yazabilirdim ama senin gibi "tespitçiler" kendi çapında doktorculuk oynamasın diye yazmadım yazamıyorumda tek sen değilsin çünkü bunları yapmaya çalışan