- En iyi cevaplar
- 0
Sallasaydın bari* Her sınavda 10 sorudan 2 doğru falan yapsan bile geçiyorsun :CÇalışmıyorum ondan oluyor![]()
Sallasaydın bari* Her sınavda 10 sorudan 2 doğru falan yapsan bile geçiyorsun :CÇalışmıyorum ondan oluyor![]()
belirli bir sınıf seviyesinden sonra yazılıya çalışmadan girmek sınıfın kapısını kitleyip anahtarı yutmuş gibi yapar insanı çok özgüven iyi değil birden bi sınava girersin kalırısın heykel gibi hem çalışmak tekrar etmek iyi dir genel kültürün gelişir nede olsa resmi olarak sınavlar bitse de hayat artık bir sınav haline geldi başarının çok fazla yolu yok çalışmak en iyi çözüm başarılı olmak içinBen calısmadan yazililarda 85-100 arası aliyorum demek ki hicbisiyi unutmyorum (ama matamatige gelince 50-75)
O zaman al bir zahmet. Zaten 5. sınıfta 90 altı notun varsa çalışman gerekir.Ortaokulum dostum
Adın bilinçaltıma işledi T-T her konumda etiketliyceğümBen çok alakasız oldum ama neyse
![]()
Hiçbir sınava girmeden rahatça geçiyor sınıfı*
Sizdende bekliyoruz*
hayır.. müdür kuzenimBahse varım fotoraf montajdır (vesikalik örenci foto)
Sansüre hayır*Adın bilinçaltıma işledi T-T her konumda etiketliyceğüm
![]()
benimki
sevmeyerek yaparsan öyle olur istikrar olması gerekli bende öğrencilik hayatımda çalışmaktan hiç hoşlanmazdım babam toptancıydı bana 1 tır koliyi 3 saat te taşıttırdı depoya o zaman anladım ki şimdiki imkanlar bize sunulmuş çok büyük ayrıcalıklar gece 2.3 kadar çalışırdım sınava alırım kahvemi hava sıcaksa vantilatör soğuksa petek yakınına geçer keyfime bakardım babam benim için gece 12 ye kadar çalışıyo ben ise onun emeğini boşa çıkartıyorum hoş bir şey mi ha çalıştım aldım işimi gücümü elime alıyorum 15 den 15 maaşı (2200) rahatım babam çok seveniyo oğlum anladı zamanında beni diye aile ile iyi geçinmenin bir yolu da buBenim calısmama sebebim: calısmak icin kitabi actigimda canim sikilmaya basliyor kapatiyorum ve sinavlarda hic heyeca olmuyor
ve bu notların senin 8. sınıfamı ait?Ben çok alakasız oldum ama neyse
![]()
Hiçbir sınava girmeden rahatça geçiyor sınıfı*
Sizdende bekliyoruz*
Bak hayır gerçekten çok ciddiyim. Kaderim bu artık kabullendim. Çalışsamda Teşekkür ve Taktir'i 1 puan ile kaçırma, çalışmasam da Teşekkür ve Taktir'i 1 puan ile kaçırmawhile(!problemsolved()){
puan++;
}
Emek vereceksin emek![]()
Klasik sınavlarSallasaydın bari* Her sınavda 10 sorudan 2 doğru falan yapsan bile geçiyorsun :C
2. Dönemle yetiniyorumProgramlamadan nasıl 100 almazsın !!
![]()
Tamam yanlış alarım,almış sıkıntı yok gençler...
(Bu arada 80'in 20 puanı soruyu dizi(konuya girmemiştik) ile yaptığım için kırıldı)
Lise 2 notlarımAdeta bir kadere kilitlenmiş gidiyorum. Hayatım boyunca Lise 2'ye geçiyorum şimdi. Hayatım boyunca Taktir'i 1 puanla kaçırdım. Hep ama hep. Lise'deyim yine aynıYine 1 Puanla Taktir'i kaçırıyorum asdas![DOUBLEPOST=1432670009,1432669935][/DOUBLEPOST]
ve bu notların senin 8. sınıfamı ait?