Vinçun'un yaralrarı: Meslea ben okulda çok zayıf gözüküyorum o yüzden herkes benle uğraşıyordu. Hatta kasım bile az. Kendimden daha iriler dövdüm ama. Hep o dalga geçnenleri dövdüm. Beni aıf sabnip en ufak şeyde bana vuranlar oldu ilk. Hepsini bir yumrukla halt ettim. Yani onlar dövüşbilmezler. Sen vinçün öğren onları 1 yumrakla dahi alt edersin.[DOUBLEPOST=1432735486,1432735364][/DOUBLEPOST]
Wing tsuna gitmeyi çok isterdim de manisa da yok işte. Onun yüzünden gidemiyorum.
Bana bizim siteden bir abi öğretti. Türkiye birincilği varmış. Mesela sana iri yarı biri karıştı zincirleme yumrukla onun ağzını burumunu dağıtırısn. 5 saniyede üst üste 5 yumruk demek ve müdahale edemiyor. Zincilermeem yumraklta zincirleme yumurkla adamın burununa dalmak etkili yöntem. Sonra hızlıca adamın peniise tekmeyi at adam myere gömülür. ve uzaklaş ortamdan[DOUBLEPOST=1432735736][/DOUBLEPOST]
@Cuaresma45 Winch un bloke tekniğini öğren yumruk ymemesin. O sana ilk yumğru uatınca bloke et ve bekleme sende ona yumrak at. Ve kavga hızlıca penisine tekme at penisine sert bir tekme adamı yere dağıtmak için idealdır. Ama yere dağılmassa ayakta olursa kavgayı ayırana kadar biri yada adam yere düşene kadar zincirleme yumrak dal. Bu arada benim gibi az kasın varsa mesela geçen yıl yaşıtlarımdan birine 1 yumruk attım bildğin 5dddakika alzaymır oldu

1 ders boyuncada alzaymırmış gibi bişi oldu.[DOUBLEPOST=1432735809][/DOUBLEPOST]
@Cuaresma45 bu arada winch un öğrenirsen kavgaya girmememeye çalırsın. Çünkü bir kavgada ister istenemz karşı kişiyi ağzını bueununu dağtırısın. KIsaca çok iyi dövüş bilmememe rağmen dövüşmeyi sevmem. AMa bu yıl 30 kez kavga ettim

Hepsaindede ben dövdüm