En iyi dövüş sanatı hangisidir?

En iyi cevaplar
0
tayland boksu işte şu muay thai bizim arkadaş liseye başladığından beri devam ettiriyor bildiğimiz oklava ile dizlerinin üstünden felan geçiyorlarmış hemde baya kilo verdi sağlam vüculdu var daha çok tekme diz dirsek felan oralarla vuruyorlar keşke bende istanbulda olsaydım bende giderdim :/

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Muay Thaiyi Öneriyorum Tabikide.
Bence En iyi Dövüş Sanatı Muay Thai. Muay thaiyi 1 hafta içinde öğrenirsem reymisteryoyu bile yenerim ^.^:3

Muay thainin en iyi şeyi her şey var. Dirsek dahil. İşte bu sebeple karşındaki Yuri Boykayı bile yenersin

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben Muay Thaiyi Öneriyorum Tabikide.
Bence En iyi Dövüş Sanatı Muay Thai. Muay thaiyi 1 hafta içinde öğrenirsem reymisteryoyu bile yenerim ^.^:3

Muay thainin en iyi şeyi her şey var. Dirsek dahil. İşte bu sebeple karşındaki Yuri Boykayı bile yenersin
Çok iyi biliyorsun gibi konuştun be abey .-.
Reymisteryo. REYMİSTERYO. *Rey Mysterio* :(

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Kesinlikle Wushu & Sanda dalını dene. İçinde Muay Tai, Kick Box, Güreş, Box,Tekvando hareketleri bulundurur ve gerçekten iyi bir spordur.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muay Thai Manisa'da var benim arkadaşım gitti Muay Thai'ye şu an tam yerini bilmiyorum ancak istersen araştırırım.
Araştırırsan çok iyi olur. Manisa da varsa istediğim sporların listesi şu:
1- jet kune do 2- wing tsun 3- muay thai 4- kickbox veya taekwondo 5- judo
Biri yoksa diğerine giderim.(tek 1 tanesine gidicem hepsine değil)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Araştırırsan çok iyi olur. Manisa da varsa istediğim sporların listesi şu:
1- jet kune do 2- wing tsun 3- muay thai 4- kickbox veya taekwondo 5- judo
Biri yoksa diğerine giderim.(tek 1 tanesine gidicem hepsine değil)
Tamam ben bir sorayım arkadaşa şu Muay Thai neredeymiş bir de taekwondo benim bildiğim sekizli havuzu ile ulu parkın o taraflarda bir tane vardı.