Parapsikoloji ve Lucid Gibi alt dallar

Sizce bu konudaki tezlerimi yazmaya devam edeyim mi ?

• Evet

Kullanılan: 7 77.8%
  • .hayır

Kullanılan: 1 11.1%
  • Yazsan bile okunacağını sanmıyorum

Kullanılan: 1 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    9

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim :D
[DOUBLEPOST=1432743569,1432743361][/DOUBLEPOST]

En yorgun günlerinde beyin kendini rahatlattır bu rahatlatmayı da sana değişik bir bir kaç yöntem kullanarak sağlar özellikle de kendi kendini kandırm ya çalışır bu yüzden vücut sal yorgunluk ortaya çıkar ve beyin kendini rahatlatmak için çalışırken unutulmuş bilğileri ortaya çıkabilir.

Eminsin öylemi yatağına uzan her zaman güney e doğru yatıyorsan kuzey ' e doğru yat ve gözlerin açık bir şekilde ben güneyde yatıyorum diyerek beynine söz geçirmeye çalış :)
Anlamadum.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"okudum çok güzel yeaaa" demek istemem ama gerçekten güzel yazmışsın kardeş.Benim gibi taşaksız öküze senin gibi entelektüel birisi parapsikoloji nedir anlattı.Sende Stanley Kubrick geleceği var dostum demedi deme....

kusursuzların adamıdır o ve ben biraz fazla olur ama onun gibi olmak isterim tabi ki.

Çoh güzel yazmışsın mükemmel yazmışsın sanırım ornitorenklerin hayatını anlatmışsın @OrnitorenkAdam
Okuyamadıımmmm Okuyamadımmm
duygusal müzik tavsiye edilir

Teşekkürler ama cidden düzgün yorumlar bekliyorum konu dışı yorum istemiyorum kardeşim.
[DOUBLEPOST=1432744244,1432744189][/DOUBLEPOST]

Sadece burayı oku ;

Eminsin öylemi yatağına uzan her zaman güney e doğru yatıyorsan kuzey ' e doğru yat ve gözlerin açık bir şekilde ben güneyde yatıyorum diyerek beynine söz geçirmeye çalış :)

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

kusursuzların adamıdır o ve ben biraz fazla olur ama onun gibi olmak isterim tabi ki.

Teşekkürler ama cidden düzgün yorumlar bekliyorum konu dışı yorum istemiyorum kardeşim.
[DOUBLEPOST=1432744244,1432744189][/DOUBLEPOST]

Sadece burayı oku ;

Geçiririm ne varki bunda şimdi.

HİTLER

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kubrick mi akıllı,salak bir köylünün tekiydi kubrick sadece sorgulayarak biryerlere geldi bence.Sende sorgularsan veya araştırırsan dahi olabilirsin bence bu yazdığın tez kesinlikle bunun bir başlangıcıdır.Herşeyin bir başlangıcı vardır dostum!

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Buralar tezler ile dolarken bende kendi yazı temamı buldum. Aferim bana.
Ben de astrofizik ile ilgili düşüncelerimi bir konuda toplayayım bari.
Bu arada 2. Ben oluyorum, selamlar.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Haydaa yine bir psikopat asosyal konusu gördüm abicim sizler hayal kurmak diye bir şey duydunuz mu. Resim falan çizin lucidin hayal görmekten pek bir farkı yok.