Yani öyle ama hayatta başına neler gelecek bilemezsin gün geçtikçe çok daha fazla insan dövüş sporu öğrenmeye başlıyor özellikle bu nesilde.Fakat bu kaide Profesyonel dövüşte çürütülmüştür...
Yani öyle ama hayatta başına neler gelecek bilemezsin gün geçtikçe çok daha fazla insan dövüş sporu öğrenmeye başlıyor özellikle bu nesilde.Fakat bu kaide Profesyonel dövüşte çürütülmüştür...
Kickbox bilmiyorum üzgünüm.Muay thai yi sorman yeter. Bir de kickbox varsa onu da söyleyebilir mi. Taekwondo için gidilecek yeri biliyorum zaten.
Wing tsun veya diğer adıyla wing chun öğretilen bir yer biliyormusun?Kickbox bilmiyorum üzgünüm.
Wing Tsun sanırım buralarda yok.Wing tsun veya diğer adıyla wing chun öğretilen bir yer biliyormusun?
Bir Profesyonel dövüşçü olarak söylüyorum ki, aslında bu sporlara pek gerek yok.Yani öyle ama hayatta başına neler gelecek bilemezsin gün geçtikçe çok daha fazla insan dövüş sporu öğrenmeye başlıyor özellikle bu nesilde.
tabii ki en etkilisi gerçek dövüş, sokak dövüşü. Diğerleri dans gibi daha tiyatral şeyler.Bir Profesyonel dövüşçü olarak söylüyorum ki, aslında bu sporlara pek gerek yok.
Dövüşmek için temel şeyler öğretilse yeter.
Tekvando da siyah kuşağı olsun, en iyisi olsun, dövüş temellerinden biri olanLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.uygulandığı an o insandan eser kalmaz.
Bu arada o Jumping cutter benim profesyonel dövüşte kullandığım Rayandu's knock out tur.
Tekme atmayı herkes biliyor. Tekme ile yumruk öğrenilerek dövüş öğrenilmez. Karşıma geldi mi siyah kuşaklı tekvandocu ?
Kafama tekme atmayı denedi. Bacağından tutar, ya Ankle lock yapar çığlık attırırım, ya da bir bacağını 2 bacağım arasına alarak yerden kalkmasını engellerim. Ne oldu ? İşi bitti.
2.bir ihtimal.
Tam kafama sert bir tekme attı diyelim. Bana hiçbir şey olmaz. 2 saniye sersemler sonra yine jumping cutter ı mı yaparım.
E tabi öğrenmesi çok yararlı fakat benim gibilerde pek işe yaramaz.
Kickbox ta dahilmi buna. Ve ayrıca o dans dediğin şeyler taktiksel olarak hamleyi savurmak veya bir hamle yapmak içindir. Gereksiz olan bir şey göremiyorum ben. Wing chun bilen birini istediğin kadar dövmeye çalış istersen üstüne atla asla yapamazsın.tabii ki en etkilisi gerçek dövüş, sokak dövüşü. Diğerleri dans gibi daha tiyatral şeyler.
Çok teşekkür ederim ya. Manisa da jeet kune do olması ne güzel. Hocası da iyi midir acaba. Bu kursa giden biri varmı manisadan? Bildiğim kadarıyla jkd nin içinde muay thai karete judo taekwondo wing chun vb... Bulunuyormuş. Bilmeyen vikipediyi açsın.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şöyle bir site buldum adres yazıyor; Muay Thai, Jeet Kune Do, Kick Box ve bir kaç spor dalını öğretiyorlar. Bir bak derim.[DOUBLEPOST=1432755084,1432755021][/DOUBLEPOST]
Wing Tsun sanırım buralarda yok.
Dediğim yer Ticaret Meslek Lisesinin o civarlarda.
Jet kune do nun içinde karete judo taekwondo muay thai wing chun boks güreş kickbox vb... Sporlarının gerekli yerleri var. Jkd yi de kimin yaptığını biliyosundur.Mixed martial arts .. Yani karma dövüş sanatları..
Özelliği çok güzel
Her dövüş sanatının en iyi yanını alması.. Yer dövüşü-Yumruk yumruğa dövüş.. her türlü dövüş türünden alıntısı var..
Muay Thai giden arkadaş sanırım buraya gitti emin değilim. Anlattığına göre Muay Thai'ye gittiğinde bacaklarına tekme atıyorlarmış sıkılaşsın ve güçlensin diye. Daha farklı şeylerde yapıyorlarmış ancak şu an aklıma gelmedi zaten oraya gidince sana gerekli bilgiyi verirler. Hadi kolay gelsin.Çok teşekkür ederim ya. Manisa da jeet kune do olması ne güzel. Hocası da iyi midir acaba. Bu kursa giden biri varmı manisadan? Bildiğim kadarıyla jkd nin içinde muay thai karete judo taekwondo wing chun vb... Bulunuyormuş. Bilmeyen vikipediyi açsın.
Teşekkür ederim. Jeet kune do vs taekwondo yazdım birkaç video izledim. Ve taekwondo yendi. Yorumlarda gerçek jkd olmadığını söylemişler. Gideceğim yerdeki hoca gerçekten iyimidir acaba. Jkd doğru öğretildiğinde yenilmez olmamız lazım çünkü içinde bütün tekniklerin en gereklileri var. Karar veremedim bir türlü. Bunu bilen arkadaşlar varsa söylesinler de karar verelim. @rayandu06Muay Thai giden arkadaş sanırım buraya gitti emin değilim. Anlattığına göre Muay Thai'ye gittiğinde bacaklarına tekme atıyorlarmış sıkılaşsın ve güçlensin diye. Daha farklı şeylerde yapıyorlarmış ancak şu an aklıma gelmedi zaten oraya gidince sana gerekli bilgiyi verirler. Hadi kolay gelsin.
Çok ustalaşmadıkça savunma sporları sokak dövüşü kadar etkili olmuyor.Kickbox ta dahilmi buna. Ve ayrıca o dans dediğin şeyler taktiksel olarak hamleyi savurmak veya bir hamle yapmak içindir. Gereksiz olan bir şey göremiyorum ben. Wing chun bilen birini istediğin kadar dövmeye çalış istersen üstüne atla asla yapamazsın.
Zaten savunma sporlarına ustalaşmak için gitmiyor muyuz.Çok ustalaşmadıkça savunma sporları sokak dövüşü kadar etkili olmuyor.
Ya şimdi bu dövüş sanatına bu kadar özeniyorsunuz ancak hiç nasıl antremanı olduğunu biliyor musunuz? Nasıl dövüşüldüğünü?Ben Muay Thaiyi Öneriyorum Tabikide.
Bence En iyi Dövüş Sanatı Muay Thai. Muay thaiyi 1 hafta içinde öğrenirsem reymisteryoyu bile yenerim ^.^:3
Muay thainin en iyi şeyi her şey var. Dirsek dahil. İşte bu sebeple karşındaki Yuri Boykayı bile yenersin