En iyi dövüş sanatı hangisidir?

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Ya şimdi bu dövüş sanatına bu kadar özeniyorsunuz ancak hiç nasıl antremanı olduğunu biliyor musunuz? Nasıl dövüşüldüğünü?
birçok değil genelde bu sporun antremanında rahatlıkla bacak kol ve diğer bi taraflarını kırabiliyorsun. Ayrıca buna dayana bilecek misiniz? Çok ağır bir spordur. Dövüşlerinde bile kafa göz dalıp mutlaka bir tarafınız kırık çıkarsınız.

Yukarı da da dediğim gibi şu an da Dünya da ki en iyi dövüş sanatı Kral Maga'dır diğer bütün sanatları solluyor. Araştırmanızı öneririm. Ancak benim size önerim Aikido'dur.
O Krav Maga olmasın ?

• Beğen
Reactions: DIO

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Öyle kalmış aklımda düzeltiyorum.
Bu arada Krav Maga hakkında ek bilgiler : Krav Maga bilinen en vahşi dövüş sanatlarındandır . Sportmenlikten çok disipline ve kazanmaya önem verilir , Çok fazla tekniği olduğu için ne olacağını bilemezsiniz . İsrail'de icat edilmiştir , ve hala İsrail polisi ve Askeri tarafından kullanılır mucidi : Imi Lichtenfeld'dir İyi forumlar.

• Beğen
Reactions: DIO

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle kalmış aklımda düzeltiyorum.
Jeet kune do'yu biliyosundur. Bruce Lee nin her dövüş sporunun(karete,taekwondo,judo,muay thai,kickbox,box,güreş, vb...)tekniklerinden en gereklilerini alıp yaptığı bir dövüş sporudur. Ancak youtubeye jeet kune do vs taekwondo veya karete(BEYAZ KUŞAK!) yazdığımda nedense jeet kune do hiçbir zaman kazanamıyor. Adam hiç saldırı yapmadan m.l gibi duruyor orda(savunma yapıyor demeyin dövüşü kaybediyor zaten). Yorumlarda da bunun gerçek jeet kune do olmadığını söyleyenler var. Şimdi ben kickbox jeet kune do karete taekwondo judo arasından seçim yapıp ona devam etmek istiyorum ama jeet kune do yu böyle öğreticeklerse hiç gitmem daha iyi. Sizce gitmelimiyim. Yoksa orijinali tam sokak dövüşleri için yapılmış ve karşısında diğer sporlardan hiçbiri duramaz çünkü hepsini kapsıyor. Siz neyi seçerdiniz?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Jeet kune do'yu biliyosundur. Bruce Lee nin her dövüş sporunun(karete,taekwondo,judo,muay thai,kickbox,box,güreş, vb...)tekniklerinden en gereklilerini alıp yaptığı bir dövüş sporudur. Ancak youtubeye jeet kune do vs taekwondo veya karete(BEYAZ KUŞAK!) yazdığımda nedense jeet kune do hiçbir zaman kazanamıyor. Adam hiç saldırı yapmadan m.l gibi duruyor orda(savunma yapıyor demeyin dövüşü kaybediyor zaten). Yorumlarda da bunun gerçek jeet kune do olmadığını söyleyenler var. Şimdi ben kickbox jeet kune do karete taekwondo judo arasından seçim yapıp ona devam etmek istiyorum ama jeet kune do yu böyle öğreticeklerse hiç gitmem daha iyi. Sizce gitmelimiyim. Yoksa orijinali tam sokak dövüşleri için yapılmış ve karşısında diğer sporlardan hiçbiri duramaz çünkü hepsini kapsıyor. Siz neyi seçerdiniz?
Dostum senin yerinde olsaydım hangisine giderdim bilemiyorum çünkü hastalanmadan önce aikidoya gidecektim beni yanlışlıkla wushu ya kaydettirmişlerdi yinede hoşuma gitmişti ve gidiyordum ancak sağlığım pek yerinde olmadığı için kendimi savunmak amacıyla aikidoyu düşünüyorum ben.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki arkadaşlara soruyorum yukarıdaki yazdığıma göre jeet kune do ya mı gitsem taekwondo ya mı gitsem. Yok jkd eskisi gibi öğretilmiyor taekwondo ile kendimi bazı nedenlerden dolayı savunamam(pantolonun yırtılması [emoji1] , dar alan) diye judoya mı gitsem?

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
%0.00001 ihtimalle yere düştüm. Taekwondo da yerden kalkma tekniği de vardır. Hadi yok diyelim nolacak. Ayağa kalkar ve adamı bi güzel pataklarım.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
%0.00001 ihtimalle yere düştüm. Taekwondo da yerden kalkma tekniği de vardır. Hadi yok diyelim nolacak. Ayağa kalkar ve adamı bi güzel pataklarım.
Rüyanda*
Adam üzerine azgın teke gibi atlayıp seni bir güzel benzetir işte. Kendini aşırı gözünde mükemmel olacağım diye gösterme her ihtimali karşına al.
Bence ona gitme Aikido ya git.