Skript yaz bir daha böyle bir konu açarsan, Script ile Skript çok farklı dünyalardır karıştırma. Koddaki hata <= olmasıymış bu arada, < yapınca düzeldi.Dev bukkitte script olarak geçiyor bende öyle kullandim
Skript yaz bir daha böyle bir konu açarsan, Script ile Skript çok farklı dünyalardır karıştırma. Koddaki hata <= olmasıymış bu arada, < yapınca düzeldi.Dev bukkitte script olarak geçiyor bende öyle kullandim
Sen yaşıma ver, ben cahilliğine vereyim. Olay burda bitsin.Ne yapmaya calistigini anlayamiyorum ama şuanda konuyu kirleterek başkalarına engel oluyosun sorucagi olanda soramiyo neyse yaşına veriyorum
Pek burada biteceğini sanmiyorum actigin bütün serverleri cokerticem acik acik tehdit ediyorumSen yaşıma ver, ben beynine vereyim. Olay burda bitsin.
Zorla kavga çıkartıyosun susda uza konudan bence :/Sen yaşıma ver, ben beynine vereyim. Olay burda bitsin.
Tamam umut abey :'( Bu arada cs go atcanmı bi ara haber verirsin karahanla atarıkZorla kavga çıkartıyosun susda uza konudan bence :/
Varsa sen yolla bi tane skin alırımTamam umut abey :'( Bu arada cs go atcanmı bi ara haber verirsin karahanla atarık
Skin bol bende, hafta sonu sana çekerim baya skin karahanlarla rekabetçi atıyoruz.Varsa sen yolla bi tane skin alırım![]()
Timber mod ve sarperin isteği varüstünde uğraştığın istek skript var mı?
Sevip sevmemen umrumda değil java ile engelleyebilecegin şeyler kisitli ve serveri oyun içinden değil farklı saldiri yöntemleriyle cokertirim benim bilipde kimsenin bilmediği kritik bungeecord acigi biliyorum.Açtığın Bütün Serverları ?
Biz Bir Java Ekibiyiz ve Güvenlik Açığımız Olmaz Dostum.Arkamızda 20+ Kişi Var.
Koala Seni Sevmedi !
Afferin, zaten biz bilmiyoruz kendimize java ekibi deyip geçiştiriyoruz :'( Kafamızada bir şey koymuyoruz o yüzden eklenti yazmıyoruz, özel olarakta craftbukkit editlemiyoruz :'( Tamam gidip ODTÜ ye felan gir şimdi.Sevip sevmemen umrumda değil java ile engelleyebilecegin şeyler kisitli ve serveri oyun içinden değil farklı saldiri yöntemleriyle cokertirim benim bilipde kimsenin bilmediği kritik bungeecord acigi biliyorum.
Ve son olarak kafama koyupta yapamadigim şey yoktur![]()
Tamam ekibinizide alin gidin başka kumda oynayinAfferin, zaten biz bilmiyoruz kendimize java ekibi deyip geçiştiriyoruz :'( Kafamızada bir şey koymuyoruz o yüzden eklenti yazmıyoruz, özel olarakta craftbukkit editlemiyoruz :'( Tamam gidip ODTÜ ye felan gir şimdi.
En azından övünecek bir ekibim var. 6. Sınıfa giden birinden bir şey beklemiyorum kusura bakma :Tamam ekibinizide alin gidin başka kumda oynayinadamlar hayal dünyasında yasiyor ya
Java ekibi nedir oğlum bu kadar buyutulcek bir şey degilki benim bukkit forumundan tonlarca java kodlayan arkadasim var istesem herturlu bir ekip kurarim ama sizin gibi orda burada javaciyiz ooo babaaaa diye rezil olmaktansa tek basima cabalamayi yeglerim xd
Edit bunun altina birsey yazma konu shit'e sardı ozelden yaz ne yazcaksan belki cevaplarim![]()