Herturlu yardim edilir istek script yapilir

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Tamam hatani cozduysen konudan cikabilirsin
Edit: baslikta script yazdim JavaScript degil hem skript bolumunde script baslikli konu acilmissa senin gidip JavaScript anlaman biraz sacma ve sataşma duygusu içeren bir davrsnis neyse umrumda değilsiniz yasina veriyorum ve susuyorum

Son düzenleme:

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Açtığın Bütün Serverları ?
Biz Bir Java Ekibiyiz ve Güvenlik Açığımız Olmaz Dostum.Arkamızda 20+ Kişi Var.
Koala Seni Sevmedi !
Sevip sevmemen umrumda değil java ile engelleyebilecegin şeyler kisitli ve serveri oyun içinden değil farklı saldiri yöntemleriyle cokertirim benim bilipde kimsenin bilmediği kritik bungeecord acigi biliyorum.
Ve son olarak kafama koyupta yapamadigim şey yoktur :)

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Sevip sevmemen umrumda değil java ile engelleyebilecegin şeyler kisitli ve serveri oyun içinden değil farklı saldiri yöntemleriyle cokertirim benim bilipde kimsenin bilmediği kritik bungeecord acigi biliyorum.
Ve son olarak kafama koyupta yapamadigim şey yoktur :)
Afferin, zaten biz bilmiyoruz kendimize java ekibi deyip geçiştiriyoruz :'( Kafamızada bir şey koymuyoruz o yüzden eklenti yazmıyoruz, özel olarakta craftbukkit editlemiyoruz :'( Tamam gidip ODTÜ ye felan gir şimdi.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Afferin, zaten biz bilmiyoruz kendimize java ekibi deyip geçiştiriyoruz :'( Kafamızada bir şey koymuyoruz o yüzden eklenti yazmıyoruz, özel olarakta craftbukkit editlemiyoruz :'( Tamam gidip ODTÜ ye felan gir şimdi.
Tamam ekibinizide alin gidin başka kumda oynayin :D adamlar hayal dünyasında yasiyor ya
Java ekibi nedir oğlum bu kadar buyutulcek bir şey degilki benim bukkit forumundan tonlarca java kodlayan arkadasim var istesem herturlu bir ekip kurarim ama sizin gibi orda burada javaciyiz ooo babaaaa diye rezil olmaktansa tek basima cabalamayi yeglerim xd
Edit bunun altina birsey yazma konu shit'e sardı ozelden yaz ne yazcaksan belki cevaplarim :D

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Tamam ekibinizide alin gidin başka kumda oynayin :D adamlar hayal dünyasında yasiyor ya
Java ekibi nedir oğlum bu kadar buyutulcek bir şey degilki benim bukkit forumundan tonlarca java kodlayan arkadasim var istesem herturlu bir ekip kurarim ama sizin gibi orda burada javaciyiz ooo babaaaa diye rezil olmaktansa tek basima cabalamayi yeglerim xd
Edit bunun altina birsey yazma konu shit'e sardı ozelden yaz ne yazcaksan belki cevaplarim :D
En azından övünecek bir ekibim var. 6. Sınıfa giden birinden bir şey beklemiyorum kusura bakma :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
o 6.sinif tagi sergune yazilmisti yasimi merak ediyorsan skype verebilirim veya telefon hic farketmez ve kimin yasinin kaç olduğunu çok iyi biliyorum :)
Konuyu kirletme artik özelden yaz sana konudan uza dendiğini hatirliyorum...