Rosenrot
LAGOMORPHA
- En iyi cevaplar
- 0
ölü birine nasi vurucaksinon damage de canı kontrol etsen olur
gibi bir şey olmaz mı ?Kod:on damage of a player if victim is dead cancel event
ölü birine nasi vurucaksinon damage de canı kontrol etsen olur
gibi bir şey olmaz mı ?Kod:on damage of a player if victim is dead cancel event
vurduktan sonra ölü mü diye bakacaktım olmuyormuşölü birine nasi vurucaksinama belki dead entitye vurabilirsin hani o olunce kirmizi oluyo ya yerde
![]()
Alınan hasarın oyuncunun canından fazla olup olmadığını kontrol etmek gerek.vurduktan sonra ölü mü diye bakacaktım olmuyormuşskriptte adamın canını almanın bir yolu varsa onla yapın Canı 0 dan az mı diye bakın
Yanlış bilmiyorsam yan dönüyorsun ama ölmüyorsun ._. Manyaklı oluyor*On death eventi iptal edilemez.
O da olabilir şöyle yapılıyordu bukkitte ordan dedimAlınan hasarın oyuncunun canından fazla olup olmadığını kontrol etmek gerek.
@EventHandler
public void onDamage(EntityDamageByEntityEvent e) {
Player p = (Player) e.getEntity();
if(p.getHealth() < 1) {
e.setCancelled(true);
p.sendMessage("Öldünüz");
O şekilde olabilir onu nasıl yapıcaz ?bence 1 ticksi bosverip adam öldüğünde envanterini kaydetsin on respawndada envanterini kayitli envanteri yapsin
hiç envanter kaydetme kullanmamistim daha önceO şekilde olabilir onu nasıl yapıcaz ?
Her saldırı aldığında kayıt eder ölünce son saldırı verir ?hiç envanter kaydetme kullanmamistim daha önce
ama öldüğünde envanterini kaydedicek oluyken envanteri bos olucak o da var![]()
Bunu kimse sıkıntı etmiyor desem :?Böyle Şeylerle Uğraşmayın
Bu Sistemi Hangi Sunucuya Getirirsen Getir Adeletsizlik Diz Boyu Olacaği İçin Çok Fazla Olumsuz Tepki Alırsın
Sadece Belirli Bir Kitlenin Eşyası Düşmeyecekse Bir Sunucudan Hayır Beklemem Ben Adam Pvp İçin Uğraşacak O Kadar Kesecek Adamın İtemi Düşmeyecek Emekler Boşa Gidecek Bunu Bilen Perm Sahibi Hiçbir İtem Gitme Korkusu Olmadan Yaşayacak.Bunu kimse sıkıntı etmiyor desem :?
loot mantigi dicektin herhalde ve hak veriyorumSadece Belirli Bir Kitlenin Eşyası Düşmeyecekse Bir Sunucudan Hayır Beklemem Ben Adam Pvp İçin Uğraşacak O Kadar Kesecek Adamın İtemi Düşmeyecek Emekler Boşa Gidecek Bunu Bilen Perm Sahibi Hiçbir İtem Gitme Korkusu Olmadan Yaşayacak.
Her Türlü Sunucuda Mod - Admin veya Ne Bileyim Rehber Vip Gibi Bir Kitleye Böyle bir şey Yakışmaz Rpg Mantığınada Uymaz Pek
loot mantigi dicektin herhalde ve hak veriyorum
Bu yetkiye sahip olan kişinin zaten, ölümden korkmaması ve birdaha dizilmemesi ve özel polis eşyalarının Rebeller tarafından alınmaması istediğimiz için bu şekilde örneğin şok bombası özel polis silahları gibi.Sadece Belirli Bir Kitlenin Eşyası Düşmeyecekse Bir Sunucudan Hayır Beklemem Ben Adam Pvp İçin Uğraşacak O Kadar Kesecek Adamın İtemi Düşmeyecek Emekler Boşa Gidecek Bunu Bilen Perm Sahibi Hiçbir İtem Gitme Korkusu Olmadan Yaşayacak.
Her Türlü Sunucuda Mod - Admin veya Ne Bileyim Rehber Vip Gibi Bir Kitleye Böyle bir şey Yakışmaz Rpg Mantığınada Uymaz Pek