Eşya düşürmeme !

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Alınan hasarın oyuncunun canından fazla olup olmadığını kontrol etmek gerek.
O da olabilir şöyle yapılıyordu bukkitte ordan dedim
Kod:
@EventHandler
    public void onDamage(EntityDamageByEntityEvent e) {
        Player p = (Player) e.getEntity();
        if(p.getHealth() < 1) {
            e.setCancelled(true);
            p.sendMessage("Öldünüz");

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
bence 1 ticksi bosverip adam öldüğünde envanterini kaydetsin on respawndada envanterini kayitli envanteri yapsin

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Böyle Şeylerle Uğraşmayın :S
Bu Sistemi Hangi Sunucuya Getirirsen Getir Adeletsizlik Diz Boyu Olacaği İçin Çok Fazla Olumsuz Tepki Alırsın

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bunu kimse sıkıntı etmiyor desem :?
Sadece Belirli Bir Kitlenin Eşyası Düşmeyecekse Bir Sunucudan Hayır Beklemem Ben Adam Pvp İçin Uğraşacak O Kadar Kesecek Adamın İtemi Düşmeyecek Emekler Boşa Gidecek Bunu Bilen Perm Sahibi Hiçbir İtem Gitme Korkusu Olmadan Yaşayacak.
Her Türlü Sunucuda Mod - Admin veya Ne Bileyim Rehber Vip Gibi Bir Kitleye Böyle bir şey Yakışmaz Rpg Mantığınada Uymaz Pek

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Sadece Belirli Bir Kitlenin Eşyası Düşmeyecekse Bir Sunucudan Hayır Beklemem Ben Adam Pvp İçin Uğraşacak O Kadar Kesecek Adamın İtemi Düşmeyecek Emekler Boşa Gidecek Bunu Bilen Perm Sahibi Hiçbir İtem Gitme Korkusu Olmadan Yaşayacak.
Her Türlü Sunucuda Mod - Admin veya Ne Bileyim Rehber Vip Gibi Bir Kitleye Böyle bir şey Yakışmaz Rpg Mantığınada Uymaz Pek
loot mantigi dicektin herhalde ve hak veriyorum

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
loot mantigi dicektin herhalde ve hak veriyorum
Bu yetkiye sahip olan kişinin zaten, ölümden korkmaması ve birdaha dizilmemesi ve özel polis eşyalarının Rebeller tarafından alınmaması istediğimiz için bu şekilde örneğin şok bombası özel polis silahları gibi.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Bu
Kod:
On drop:
 event-entity's name contains "&eŞok bombası"
 cancel event
Veya bu
Kod:
on pickup: