İbretlik Agar.io Taktiği

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Artık Bu Oyunu Rank İçin Oynayamıyorum Anca Bir Ekip Olursa Rank Çalışıyorum Gerisinde Full Trollük :p

umut_

En iyi cevaplar
0
Ben açıyorum oyunu biri beni yiyene adar tek yön devam*
Arada Twitch Yayınlarında Agar Yayını Yapanların Ip Ye Girip Sırf Troll Nicklerle Kahkaha Konusu Oluyordum :p
En Son Mirliva Oynarken " Mirliva OP Ver " Nickiyle Girip 5 Dakika Hakkımda Konuşulduktan Sonra Aynı Gün Birkaç Yabancı Yayıncıya Girip İsmimi " Kul Hakkı " veya " Haram Lokma " Yaparak Kendimi Tatmin Ediyordum :p

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arada Twitch Yayınlarında Agar Yayını Yapanların Ip Ye Girip Sırf Troll Nicklerle Kahkaha Konusu Oluyordum :p
En Son Mirliva Oynarken " Mirliva OP Ver " Nickiyle Girip 5 Dakika Hakkımda Konuşulduktan Sonra Aynı Gün Birkaç Yabancı Yayıncıya Girip İsmimi " Kul Hakkı " veya " Haram Lokma " Yaparak Kendimi Tatmin Ediyordum :p
Haram Lokma benim vazgeçilmezim :(

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kadın youtuberlere 6969.69 k donation yap , daha eğlenceli şeyler çıkıyor ortaya*

umut_

En iyi cevaplar
0

umut_

En iyi cevaplar
0

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Hadi resmimi koyup kaçayım .ss
(Kaldırdım :p)
(instagramın fotolarını kabul etmiyi :( )

Son düzenleme: