- En iyi cevaplar
- 0
Takımlı Agar.io'da yaptığım ibretlik taktik. (Daha önce yapılmış mıdır bilmiyorum.) -Paint edit-
Ben açıyorum oyunu biri beni yiyene adar tek yön devam*Artık Bu Oyunda Bir Rank İçin Oynuyamıyorum Anca Bir Ekip Olursa Rank Çalışıyorum Gerisinde Full Trollük![]()
Arada Twitch Yayınlarında Agar Yayını Yapanların Ip Ye Girip Sırf Troll Nicklerle Kahkaha Konusu OluyordumBen açıyorum oyunu biri beni yiyene adar tek yön devam*
Haram Lokma benim vazgeçilmezimArada Twitch Yayınlarında Agar Yayını Yapanların Ip Ye Girip Sırf Troll Nicklerle Kahkaha Konusu Oluyordum
En Son Mirliva Oynarken " Mirliva OP Ver " Nickiyle Girip 5 Dakika Hakkımda Konuşulduktan Sonra Aynı Gün Birkaç Yabancı Yayıncıya Girip İsmimi " Kul Hakkı " veya " Haram Lokma " Yaparak Kendimi Tatmin Ediyordum![]()
Kadın youtuberlere 6969.69 k donation yap , daha eğlenceli şeyler çıkıyor ortaya*Arada Twitch Yayınlarında Agar Yayını Yapanların Ip Ye Girip Sırf Troll Nicklerle Kahkaha Konusu Oluyordum
En Son Mirliva Oynarken " Mirliva OP Ver " Nickiyle Girip 5 Dakika Hakkımda Konuşulduktan Sonra Aynı Gün Birkaç Yabancı Yayıncıya Girip İsmimi " Kul Hakkı " veya " Haram Lokma " Yaparak Kendimi Tatmin Ediyordum![]()
Aynı şeyi biz yapsak sırf ib*neliğine 0.31 $ gönderirlerKadın youtuberlere 6969.69 k donation yap , daha eğlenceli şeyler çıkıyor ortaya*
Benim Sırf Trollüğüne Yaptığım Nicklerden Biridir Zaten Git Gide Herkes Kullanmaya BaşladıHaram Lokma benim vazgeçilmezim![]()
Kadın youtuberlere 6969.69 k donation yap , daha eğlenceli şeyler çıkıyor ortaya*
Jahrein Gece Yayınında " thefluffiestbunny " Muhabbeti Vardı Bir Görseydin ÖlürdünKadın youtuberlere 6969.69 k donation yap , daha eğlenceli şeyler çıkıyor ortaya*