şu an Survival Serverım var Ama Fazla Oynayan Yok Acaba SkyBlokmu Yapsam ? Oynayan olurmu vip alan ??

AnadoluMCTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucunun kısmeti survivalmis :)
Tekrar survivala döndüm bide sunucumda şöyle bi sorun var chestshop pluginimi atiyorum adam markette bir şey satiyo ama para 30 iken yukselmiyo satti diyo para gelmiyo bu hangi pliginle alakali olabilir[DOUBLEPOST=1433523418,1433523309][/DOUBLEPOST]Bide fana mesela oyuncularin dikkatini cegebilecegim ve oynamalarini sağlicagim sey varmi

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun kısmeti survivalmis :)
Tekrar survivala döndüm bide sunucumda şöyle bi sorun var chestshop pluginimi atiyorum adam markette bir şey satiyo ama para 30 iken yukselmiyo satti diyo para gelmiyo bu hangi pliginle alakali olabilir[DOUBLEPOST=1433523418,1433523309][/DOUBLEPOST]Bide fana mesela oyuncularin dikkatini cegebilecegim ve oynamalarini sağlicagim sey varmi
Vault pluginini yuklememis olabilirsin

AnadoluMCTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sorunu Halletdim yeni chestshop ile iconmy attım düzeldi[DOUBLEPOST=1433677827,1433677791][/DOUBLEPOST]Benim Sunucuma fazla giren yok acaba nasıl girip oynamalarını sağlarım

BayGold

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bak Sen Faction Açarsan İlk Bir Ay 20 Kişi İle Geçersin Sonra İnsanlar Sıkılır Hep Aynı Şey Yapılır . Ama Mmorpg Yaparsan(Tabi Tecrüben Varsa) Ve Her Hafta 1 Gizli Map Yapıp Birde Normal Map Yapıp Oyunculara Sunarsan Her Ay Farklı Maplar Olacağı İçin Server Tutar Die Düşünüorm . Ama Faction Yaparsan Çok Giren Olmaz Söyleyim .

servercini

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serveri Sadece Para Kazanmak İçin Açtığın Gerçeği...
Yanlış Yoldasın Acemi İnsan

AnadoluMCTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serveri Sadece Para Kazanmak İçin Açtığın Gerçeği...
Yanlış Yoldasın Acemi İnsan
Kardeşim Bak Sen Faction Açarsan İlk Bir Ay 20 Kişi İle Geçersin Sonra İnsanlar Sıkılır Hep Aynı Şey Yapılır . Ama Mmorpg Yaparsan(Tabi Tecrüben Varsa) Ve Her Hafta 1 Gizli Map Yapıp Birde Normal Map Yapıp Oyunculara Sunarsan Her Ay Farklı Maplar Olacağı İçin Server Tutar Die Düşünüorm . Ama Faction Yaparsan Çok Giren Olmaz Söyleyim .
servercini Senin dedğin doğru ama ilk bu yola para kazanmak için girdim ama artık diyorum ki girsin oynasınlar param feda olsun yeterki girsinler.
BayGold Tam olarak anlamadım nasıl yani bi normal map bide gizli map. Gizli map derken ?