Biraz Zamanınızdan Çalcam Ama :))

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Forum Halkı.!!
Ben Tekrardan Faction Sunucu Açma Gibi Bir Heves Var İçimde Ama Kısa Heveslerden Değil Yaz Hevesi :)

Ve Bu Konuda Sizden Öneri Bekliyecem
Şimdi Ben Size Yazıcam Yapmak İstediklerimi Sizde Fazladan Diger Sunucularda Olmayan Küçük Ayrıntıları Sorucaktım Sebebi İse Sunucumun Eşi Benzeri Olmasını İstemememdir :)

Şimdi geçiyorum Aklımdakilere..
WARPLAR FAZLA OLMASIN DİYE ŞÖYLE PLANLADIM.
ORMAN - MADENEVENTİ - EVENT - LAPİS - HAMMADDE - PREMİUM HAMMADDE - ARSALAR - İSTEK - ÖRS - ENCH - AFK - NETHER - PARKUR - BOSS- BİLGİ - ARENA - MOB ARENA - HAPİSHANE

AYRI PLUGİNLER YANİ BENİM FAZLADAN OLMASINI İSTEDİGİM PLUGİNLER GENEL PLUGİNLERİ YÜKLEYİP EXTRA PLUGİNLER YANİ
LAPİSDE XP AZALTIP REDSTONE'DA XP ARTTIRMA BÖYLECE LAPİSDE HEM PARA HEM XP KOLAY KASILMICAK
ENVANTER EVENTİ
OTOMATİK EVENT SİSTEMİ
SÜRPRİZ SANDIK [KILIC KUTUSU - SET KUTUSU] FELAN
BOSS
HİLE ENGELİ BULABİLİRSEM BULUCAM BÖYLE KİLL AURA ENGELLEYEN

HAYALİMDEKİ SUNUCU..

Arkadaşlar Benim Hayalimdeki Sunucu Editli Olur Ama Oda En Fazla P5 Set Oda Vipe Özel Olmayacak Bosslardan Düşen Paralar Sayesinde Köylülerden Alınanlardan Olucaktır
Vipler Öyle 3 Çeşit 5 Çeşit 50 Liraya Kral Olan Viplerden Olmıcak Normal Oyuncularla Arasında Uçurum Olmayacaktır Ve 20 Tl Olup İsmide Bende Kalsın
Rehberleri Böyle İşini Bilenlerden Alıcam Ve Aktif 2 Kişi Alıcam
Admin Mimar Gibi Saçma Sapan Gereksiz Şeyler Olmıcak Sadece Kurucu Rehber Kurucuda Tek Ben Olurum Kuzenim Gelmezse Yani 1-2 Kurucu 2 Rehber Olucaktır
Açabilirsem Bir Site Açabilirim Şuanlık Sadece Sunucu Parasını Çıkartabilirim
Hileci Vip Felan Olsa Ayrımcılık Olmadan Banlarım Gider :)
Kuralları Çigneyenlere Gereken Ceza Anında Uygulanacaktır
Edit Kesinlikle Olmıcaktır Eger Olursa Parasız Olup Sadece Viplere Verilmez Ama Yapmam Ya

Ya Daha Ne Anlatıyım Ben Anlat Anlat Bitmez Yaza Daha Çok Var Keşfedecegim Şeyde Çok ! :)

Şimdi Ben Herşeyi Anlattım Size Ne Kaldı Sizden Sadece Tek İstedigim Lütfen Fazladan Görüşleriniz Varsa Sıkılmadan Oynanacak Bir Sunucu İçin Önerileriniz Yardımlarını Bekliyorum Forum Halkı :)

LÜTFEN MESAJ KASMAK İÇİN GİRMEYİNİZ..
TEŞEKKÜRLER....

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk olarak "bekliyecem" değil "bekleyeceğim" doğrusu :) öbürlerinide "icem,ıcem" yapmışsın onları da düzeltebilirsin :D
ikincil olarak adminleri ekle,ama yetişkin olsunlar ve aktif olsunlar.sadece başvuru formuyla değil,güncel iletişime de sahip olsunlar.Ayrıca neden admin olsun dersen,eğer sunucu büyürse oyuncuların bütün sorunlarına rehberler yetişemeyebilir.En azından sen veya kuzenin sunucu da yokken sunucuya göz kulak olması için birkaç kişiyi admin yapabilirsin.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çok isteğin varmış be .-.
Cidden yapabileceksen yap, pek kimsenin bu kadar şeyi yapmak için yardım edeceğini zannetmiyorum ama :(

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk olarak "bekliyecem" değil "bekleyeceğim" doğrusu :) öbürlerinide "icem,ıcem" yapmışsın onları da düzeltebilirsin :D
ikincil olarak adminleri ekle,ama yetişkin olsunlar ve aktif olsunlar.sadece başvuru formuyla değil,güncel iletişime de sahip olsunlar.Ayrıca neden admin olsun dersen,eğer sunucu büyürse oyuncuların bütün sorunlarına rehberler yetişemeyebilir.En azından sen veya kuzenin sunucu da yokken sunucuya göz kulak olması için birkaç kişiyi admin yapabilirsin.
Kusura Bakma Edebiyat 1 Dil Anlatım 2 O Kadar Detaya Giremem Ama Genede Teşekkürler

Admin Konusunda Kuzenim Dışında Kimseye Güvenemem Sebebi İse Bir Kere 5 6 Aylık Oyundan Arkadaşım Vardı Ona Adminlik Verdim Oda Gitti Abisine Edit İtem Verdi Sonradan Kimseye Öyle Yetki Vermem Çünkü Kötü Oluyor İnsan Onları Banlayınca :)
[DOUBLEPOST=1433882955,1433882813][/DOUBLEPOST]
Çok isteğin varmış be .-.
Cidden yapabileceksen yap, pek kimsenin bu kadar şeyi yapmak için yardım edeceğini zannetmiyorum ama :(
Hangisi Zormuş Araştırır Buluruz Hem Warpları Ben Kendi Elimle Yaparım Pluginler Desen Tek Bossda Zorlanacagım Çünkü hiçbir Sunucuda Açmadım Ama Elbet Çıkan Yardım Edecek :) Kill Aura Engelleyen İse Bu Forumda Gördüm O Şart Değil Ama Çıkarsa Kullanırım ama geliştirmeye çalışan arkadaşları görmüştüm bu forumda o konuyu tekrar incelerim ben rahat ol :) Editlere Gelsek Ben Oyuncu Olarak Oynadıgım İçin O Duyguları Bilirim Yani Tam Bir Oyunculuk Sunucu Yapmayı Planlıyorum

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normalde hikayeler bölmünde neyse ama forum kurallarına bakarsan minecraft genel forumlarında yazımını şikayet etmemelisin.

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Kadar Gelmişsin Önerilerini Alayım Hele
Okumaya üşendim. -_-
Şaka bir yana okuyup geleceğim bekle.[DOUBLEPOST=1433883429,1433883288][/DOUBLEPOST]Biraz büyük hedeflerin var. Bırakmaz çalışırsan yapabilirsin. Ama büyük uğraş gerektirecek. Sen emek kısmını hallet. Kötü olsa bile biz yinede geliriz yardımına.

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okumaya üşendim. -_-
Şaka bir yana okuyup geleceğim bekle.[DOUBLEPOST=1433883429,1433883288][/DOUBLEPOST]Biraz büyük hedeflerin var. Bırakmaz çalışırsan yapabilirsin. Ama büyük uğraş gerektirecek. Sen emek kısmını hallet. Kötü olsa bile biz yinede geliriz yardımına.
Emek Elbet Olucak Ve Bunlar Büyük Hedef Olsaydı Öneri Almazdım Tek Dedigim Boss 'da zorlanacagımdan kat kat eminim yoksa digerlerini yaparım bea :)

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dil Bilgisi İle Dalga Geçmek

Lütfen üyelerin dil bilgisi, gramer hatalarını düzeltmeyin veya onlarla dalga geçmeyin. Forum, bunun için uygun bir ortam değildir. Bu tür mesajlara izin verilmez ve tölerans gösterilmez.

Sadece uyarayım dedim. Yoksa sizin düzeltmeniz bana bir sorun yaratmaz.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eşi Benzeri Olmasını İstemesende Çoğu Kullanacağın Sistem Çoğu Sunucuda Olan Sistemler Klasik Faction Neyini Değiştirebilirsinki Heleki Lapis Varsa Pek Değiştireceğin Eşi Benzeri Olmayacak Türden Bir Sunucu Olamıyor Malesef

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu arada beni rapor etmeden mini moderatörlük yapmıyorsun değil mi? :)
Ayrıca serverin için adminlik olayını düşündüm spanklyTR.Bunu şöyle yapmalısın,adminler için belli başlı kurallar koymalı ve onları denetlemen lazım.Örneğin başta onu izleyeceksin,oyunculara yaklaşımını gözetleyeceksin.Daha sonra kendini serverda gizleyerek o admini izleyeceksin. ^^

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eşi Benzeri Olmasını İstemesende Çoğu Kullanacağın Sistem Çoğu Sunucuda Olan Sistemler Klasik Faction Neyini Değiştirebilirsinki Heleki Lapis Varsa Pek Değiştireceğin Eşi Benzeri Olmayacak Türden Bir Sunucu Olamıyor Malesef
Emin Ol Bende İstemem Böyle Lapisin Felan Olmasını Ama Minecraft Kitlesini Cidden Biliyorsun Elimden Gelicek bir şey Yok Evet Çogu Size Anlattıgım Klasik Sunuculara Benziyor Ama Elimden Geldigince Degistirmeye Çalıstım Ve Değiştirmek İçin Sizin Sunucuyada İhtiyacım Var Nabıyım Şimdi Ben Viplere Özel Lapis Alanı Yapıp Oyuncuların Önünede Kömür Koyup Xp'mi fazla veriyim paramı işte bu yüzden redstone'da fazla xp kasılcak az para alıncak lapisde fazla para kazanılıp xp az alıncak yani 2 sini bir arada koymamaya özellikle dikkat edicem schematic felanda yapmayacagım kendim we ile yapabildigimi yapcam ha böyle yün taş karışık deil ha böyle düşünüpde yapıcam göz zevkini bozmayanlardan elimden geldigince yapıcam işte bu yüzden sizden yardım istiyorum ya yoksa klasik faction olacagını bende biliyorum.

LÜTFEN OKU UZUN YAZDIM BİLİYORUM.
[DOUBLEPOST=1433884260,1433884161][/DOUBLEPOST]
Ayrıca serverin için adminlik olayını düşündüm spanklyTR.Bunu şöyle yapmalısın,adminler için belli başlı kurallar koymalı ve onları denetlemen lazım.Örneğin başta onu izleyeceksin,oyunculara yaklaşımını gözetleyeceksin.Daha sonra kendini serverda gizleyerek o admini izleyeceksin. ^^
Tek Sorun İzmitteyim Ve İzmitte Minecraft Oynayan Yok Bildigimiz Gece Hayatı Felan Var Yani Komşularla Sohbet Felan Minecraft Oynayan Çevremde Çok Az Kişi Var 2 3 Kişi Onlarda Minecraft'ta hiç sunucu açmamıs insanlar faction kurma nedir onu bile bilmez hadi bunu geçtim sanaldan kimseye o kadar güvenmem ben semtimin çocugu olacakki güveneyim

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dil Bilgisi İle Dalga Geçmek

Lütfen üyelerin dil bilgisi, gramer hatalarını düzeltmeyin veya onlarla dalga geçmeyin. Forum, bunun için uygun bir ortam değildir. Bu tür mesajlara izin verilmez ve tölerans gösterilmez.

Hayır sadece uyardım. No report.