Biraz Zamanınızdan Çalcam Ama :))

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Klasik Sunucu Felan Geçmeyin Ben Bir Ara Açmıştım Sunucu Tuttu Ama Marketteki Bug Yüzünden Kapatmıştım Sunucuyu Cünkü Paraları Sıfırlasam Oyuncular Bırakacaktı Sunucuyu

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
7 gün içinde büyük tüm hataları giderilmiş bir şekilde yeni ismi ile aktif olacak o 6 ay açık kalmıştı rekoru 3. ayda +220 idi bakıma almak zorunda kaldık çöktü filan şimdi yenileme çalışmaları var
Ya Beyler Size bir şey Soracagım Ben Sizce Şimdiden Spawn Yapmaya Başlasammı Yani Asıl Sorum Nitrado'danmı Alayım Batıhosttanmı Nitrado Şimdilik 4 Kişilik 1 Ay Alıp Mapları Felan Hazırladıktan Sonra Batıhosta Geçsem Sorun Yaşarmıyım? Çünkü Extra Ram Pahalı Nitradoda :)

ModluMinecraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bence warp lapis olmasın çünkü her serverda var ve çok kolay kasılıyor tamam xp az gelecek de lapis taş kazma ile de kazıldığından çok kolay olur benim oynadığımı bir faction serverde lapis yok böylece herkesin p4'üde olmadığı için güzel oluyor herkesde p4 olursa oyunun anlamı ne???

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Bence warp lapis olmasın çünkü her serverda var ve çok kolay kasılıyor tamam xp az gelecek de lapis taş kazma ile de kazıldığından çok kolay olur benim oynadığımı bir faction serverde lapis yok böylece herkesin p4'üde olmadığı için güzel oluyor herkesde p4 olursa oyunun anlamı ne???
faction lapissiz tutması çok uzun sürer ki açacak kişi yaz için açıyor
Ya Beyler Size bir şey Soracagım Ben Sizce Şimdiden Spawn Yapmaya Başlasammı Yani Asıl Sorum Nitrado'danmı Alayım Batıhosttanmı Nitrado Şimdilik 4 Kişilik 1 Ay Alıp Mapları Felan Hazırladıktan Sonra Batıhosta Geçsem Sorun Yaşarmıyım? Çünkü Extra Ram Pahalı Nitradoda :)
Batıhost tavsiye ederim.

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sende Haklısın Ama Ben Lapis Eklemeyi Düşünüyorum Ama Limitleride Düşürcem Orda Hem Para Hem Xp olmıcak ENchli elmayı pahalı tutucam elmas felan haa vip hammaddede elmas olcakmı olucak ama taşlan karışık yapıcbilememi direk full elmas koysam hızlı kazıp anında elmasları satan vipler ormanın kralı yapmıcam yani her şey dengi denginde olcak tarıma odaklı kömüre odaklı bir sunucu kurmayı planlıyorum full lapis olmaz :)[DOUBLEPOST=1433928374,1433928343][/DOUBLEPOST]
faction lapissiz tutması çok uzun sürer ki açacak kişi yaz için açıyor

Batıhost tavsiye ederim.
Ben Onların Paket İşini Anlayamadım Gitti 5 GB yazıyor slot sayısını limitini yazmıyor

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Sende Haklısın Ama Ben Lapis Eklemeyi Düşünüyorum Ama Limitleride Düşürcem Orda Hem Para Hem Xp olmıcak ENchli elmayı pahalı tutucam elmas felan haa vip hammaddede elmas olcakmı olucak ama taşlan karışık yapıcbilememi direk full elmas koysam hızlı kazıp anında elmasları satan vipler ormanın kralı yapmıcam yani her şey dengi denginde olcak tarıma odaklı kömüre odaklı bir sunucu kurmayı planlıyorum full lapis olmaz :)[DOUBLEPOST=1433928374,1433928343][/DOUBLEPOST]
Ben Onların Paket İşini Anlayamadım Gitti 5 GB yazıyor slot sayısını limitini yazmıyor
nitrado sana web üzeri panel veya file zilla kullanma hakkı veriyor...Batıhost direk sana bilgisayara bağlanma hakkı veriyor uzak masaüstü bağlantısı gibi team wiever gibi düşün @batihost.com 'un forum hesabı dediğim gibi sana site bile kurarlar ve destekleri çok hızlıdır...ayrıca 3. olarak axi tr var o berbat hiç bulaşma eğer fazla bi şey bilmiyorsan Nitrado kullan ama onda daha kolay kurabilirsin

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Nitrado gibi otomatik sistem değil çünkü. Ama uzak masaüstü anlamıyorsan hiç bulaşma

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
nitrado sana web üzeri panel veya file zilla kullanma hakkı veriyor...Batıhost direk sana bilgisayara bağlanma hakkı veriyor uzak masaüstü bağlantısı gibi team wiever gibi düşün @batihost.com 'un forum hesabı dediğim gibi sana site bile kurarlar ve destekleri çok hızlıdır...ayrıca 3. olarak axi tr var o berbat hiç bulaşma eğer fazla bi şey bilmiyorsan Nitrado kullan ama onda daha kolay kurabilirsin
Biliyorum Uzak Masaüstü Verdiklerini Ben Hep Nitradodan Açtıgım İçin Filezillaya Alıştım Ama Uzak Masaüstünüde Ögreniriz Yani Araştırırız Ve Bana Göre Batıhost Harbiden Çok İlgili WEB SİTESİ Vermeleri Çok İyi Fiyatı Uygun Ama İlk Defa Alacagım İçin Tereddütte Kaldım Ondan Sordum Yani 6 Gb olan paketi batıhostta 80 TL Nitradoda 100 Tl ve mobil olarak batıhostta faiz var ininal kart geçerliyse kartıma atıp batıhosttan alırım çünkü hem ilgililer hem uygun fiyatları var ama işte dedigim gibi hep nitradodan açtıgım için batıhostun nasıl bir şey oldugunu bilmiyorum :)