İnternette karşılaştığınız paranormal,korkunçlu videolar

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ruhi Çenet Korkuyu Anlatmaz Ruhi Çenet Gerçekleri Anlatır Korkanlar Ruhi Çenetten Korkmaz Gerçeklerden Korkar

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım sen özürlümüsün beyninde sıkıntı mı var? Epilepsi hastası olanlar panik atak olanlar ne yapıcak özür dilerim herif kalk siktir git burdan benim sinirlerimi attırma!
Arkadaşım forumda küfür ve argo benzeri içerikte bulunman yasak.(Ama videoyu gördüğünde bende hak verdim sana )

En iyi cevaplar
0
ruhi çenet videoları felan sadece bana saçma geliyor heralde millete sadece öyle şeyleri anlatan biri olsun hemen onu el üstünde tutuyolar :/

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım forumda küfür ve argo benzeri içerikte bulunman yasak.(Ama videoyu gördüğünde bende hak verdim sana )
Normalde bu kadar küfür eden biri değilim fakat epilepsi ve panik atak olan hastalar bunun gibi videoları görünce epilepsi hastaları direk olarak nöbet geçiriyorlar panik ataklar ise donup kalıyorlar...

DeathLight

En iyi cevaplar
0

DeathLight

En iyi cevaplar
0
kıt beyinli arkdaşım konun amacı böyle korku şeyleri zaten ben video olarak veremeyeceğim lafından anlaman gerekli?
Arkadaşım aniden çıkan şeyler hastalara çok kötü etkiler yapıyor. Sen merak eden baksın demişsin adam aniden çıkacak bir şey olacağını nerden bilsin hem suçlusun hem güçlü. Şimdi birde iyi çocuk ayağına yatma..

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Secret_Wither'inde üzerine gitmeyin evet biliyor bir hata ama sadece şaka amaçlı yaptı yani biraz arayı ısıtmak için ama yaptığı güzel bir şey değil yaptığı şeyin telafisi olarak mesajı düzenleyerek bağlantıyı kaldırabilir ve olayda burda biter.