İnternette karşılaştığınız paranormal,korkunçlu videolar

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Ben yazdım orada? Tutupta tıklayın diamonddddd geliyormu yazdım?[DOUBLEPOST=1434104029,1434103998][/DOUBLEPOST]
Egonumu tatmin etmeye çalışıyorsun? Benden ne alıp veremediğin var merak ediyorum?[DOUBLEPOST=1434104131][/DOUBLEPOST]Bu arada epilesi hastasının bu konuda ne işi olsun? :)
Epilepsiyi araştır lütfen...

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normalde bu kadar küfür eden biri değilim fakat epilepsi ve panik atak olan hastalar bunun gibi videoları görünce epilepsi hastaları direk olarak nöbet geçiriyorlar panik ataklar ise donup kalıyorlar...
epilepsi hastaları direk nöbet geçirmiyor.Görsel epilepsi ile normal epilepsi diye 2 türe ayrılıyorlar.Internetten tam olarak öğrenmeden konuşma (kardeşim de epilepsi hastası)

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Ama çok net anlaşışıyor. Şimdi bakkala git sakız al sakızı beyin şekline getir beyninin olmadığı bölgeye koy ve şu yazıyı oku korku linki olduğu çok belli :)
video olarak veremeyeceğim. Merak eden tıklar :)
Cidden senin kadar seviyesiz biriyle tartışmak istemiyorum. Mantıklı düşünmezsen bu tartışma uzayacak, ve sona ermeyecek gibi gözüküyor. EPİLEPSİ HASTALARI KORKUYA DEĞİL IŞIĞA DUYARLI!!!