İnternette karşılaştığınız paranormal,korkunçlu videolar

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sadece Türkiye'de 1 milyona yakın insanı etkileyebilen epilepsi hastalığı var ama bunların diğer adı sara hastalığı bunlar kolaylıkla tedavi edilebilirler.O 1milyon insanın burda tam bu konuya gelip @Secret_wither 'in linkine tıklayıp aniden nöbet gerçirip hastahaneye kaldırılıp tedavilerin başarısızlığı ile sonuçlanıp ölmesi çok büyük bir ihtimal :D

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler olay sonlandı kavga ediyorsunuz cok basit bir konu hakkinda neymis epilepsi hastasi onu tıklıcakta ölcek felan epilepsi hastasını akıl hastasıyla karıştırıyorsunuz

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Smile.dog ama resmini atamam internetten bakın çünkü bir kere baktım 1 gün çıkmadı aklımdan

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Beyler olay sonlandı kavga ediyorsunuz cok basit bir konu hakkinda neymis epilepsi hastasi onu tıklıcakta ölcek felan epilepsi hastasını akıl hastasıyla karıştırıyorsunuz
Hayır, öyle bir şey demedemi, karıştırmadım. Tek istediğim küçük bir uyarı. Ben linki koymasını değil, hakaretlerine tepki verdim.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Ben yazdım orada? Tutupta tıklayın diamonddddd geliyormu yazdım?[DOUBLEPOST=1434104029,1434103998][/DOUBLEPOST]
Egonumu tatmin etmeye çalışıyorsun? Benden ne alıp veremediğin var merak ediyorum?[DOUBLEPOST=1434104131][/DOUBLEPOST]Bu arada epilesi hastasının bu konuda ne işi olsun? :)
Epilepsi ve panikatak hastaları hayatını normal bir biçimde sürdürebiliyor..[DOUBLEPOST=1434108530][/DOUBLEPOST]
epilepsi hastaları direk nöbet geçirmiyor.Görsel epilepsi ile normal epilepsi diye 2 türe ayrılıyorlar.Internetten tam olarak öğrenmeden konuşma (kardeşim de epilepsi hastası)
Epilepsi hakkında pek bir bilgim yok fakat panikatak hakkında bilgim var ve dediğim şeyler oluyor.