Lapissiz factionları özler olduk :(

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BirCok Sunucu Acildi 1 Ay Olmadan Kapandi Nedeni Bagis yada Oyuncu Tutmamasi.
Tamam abi bu konuda haklı olabilirsin ama lapissizi ayakta tutmak için destek sadece kişisel çıkarlı vip olmamalı elimizden geldiğince bağış ve reklam yaparak o sunucuları yaymalı ve yüceltmeliyiz

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Lapisli olup çokta güzel olan serverlar var bence çok abartıyosunuz ha tabi herkesin zevki felan farklıdır da 7/24 ben antilapisçiyim diye dolaşanların açtığı sunucularıda görüyoruz.Bu nedenle lapisi çok büyütmeyin iyi hoş bence :D

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam abi bu konuda haklı olabilirsin ama lapissizi ayakta tutmak için destek sadece kişisel çıkarlı vip olmamalı elimizden geldiğince bağış ve reklam yaparak o sunucuları yaymalı ve yüceltmeliyiz
Artik MineCraft -14 Olmaya Basladi Ve Hepside Lapis Ve Kolay Güclü Olma Pesinde.
Bi Ara Azeri Sunucu Vardi İp Bulursam Ve Aciksa Veririm.[Lapisi Vardi Ama Seti Felan Sen Yapıyodun.Lapis Büyü İcin Yani]

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapisli olup çokta güzel olan serverlar var bence çok abartıyosunuz ha tabi herkesin zevki felan farklıdır da 7/24 ben antilapisçiyim diye dolaşanların açtığı sunucularıda görüyoruz.Bu nedenle lapisi çok büyütmeyin iyi hoş bence :D
Benim amacım lapisi kötülemek değil emek bir faction açılmasını istiyorum[DOUBLEPOST=1434206320,1434206226][/DOUBLEPOST]
Artik MineCraft -14 Olmaya Basladi Ve Hepside Lapis Ve Kolay Güclü Olma Pesinde.
Bi Ara Azeri Sunucu Vardi İp Bulursam Ve Aciksa Veririm.[Lapisi Vardi Ama Seti Felan Sen Yapıyodun.Lapis Büyü İcin Yani]
Abi katılıyorum lapis büyü amaçlı kullanılabilir ama full emek bir faction açılırsa iyi olur ve biliyorum ki büyük bir kitle bunu istiyor ama o kitle nerede bir bulsak keşke

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardo Lapisi Sen Begeniyosunda Ben Begenmiyorum Begenmeme sebebi abiler Yapışıyor Lapise 2.cisi emek bile sayılmaz

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler konuyu destekleyenler çoğalırsa bu fikirde sunucu yapan birisi olursa sunucusunu burda paylaşsın destek olalım

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler bakın 125 görüntülenme olmuş bunların çeyreği bile destekliyorsa ve oynasa o server gelişmeye müsait değilmidir ?

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben lapisli sevrere giriyorum adamlar 2 saatte server prosu oluyorlar lapissiz faction serverlerinde 2 saat oynasan 8-11k arası anca kasılıyor ama lapisli faction serverlerinde 2 satte adam 3m kasıyor hangisi emek sizce?

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boş laf yapıyorsunuz ^^ şu an oynadığım lapissiz sunucu var, gayet eğlenceli günde 180+ online :3 ip tabikide sır, bi' haftaya kadar klan alım konumuz açılacak başvuru ile . Beklerim t_t

Sent from my iPhone using Tapatalk