Yetişin Beleş Hub Spawnı Dağıtıyorum

OziGhost

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana ne ? Beleş spawn kokusu duyup atlamışsın konuya. Kendi kendime yaptım ondan bundan çalmadım.
Beleş spawn kokusu mu?Dostum güldürme beni sadece anasayfanın sağ altındaki ''son mesajlar'' bölümünü genelde kontrol ediyorum ve en üstte bu bölüm vardı bende merak edip buraya geldim.Kısacası bu haritayı birçok kişi kullanıcak yayılacak ve senin ismin hiçbir yerde geçmiyecek haritayı birisi yapmış biz kullanıyoruz denicek,eğer birbuildersan buna karşı üzülmengerekir çünkü sen hatırlanmayacaksın eh şimdiiçinden geçiriyorsundur hatta ben bunu yazdıktan sonrada söyleyeceksin ''SANANE'' demeni bekliyorum.Yine de söylüyorum yakıştıramadım.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Beleş spawn kokusu mu?Dostum güldürme beni sadece anasayfanın sağ altındaki ''son mesajlar'' bölümünü genelde kontrol ediyorum ve en üstte bu bölüm vardı bende merak edip buraya geldim.Kısacası bu haritayı birçok kişi kullanıcak yayılacak ve senin ismin hiçbir yerde geçmiyecek haritayı birisi yapmış biz kullanıyoruz denicek,eğer birbuildersan buna karşı üzülmengerekir çünkü sen hatırlanmayacaksın eh şimdiiçinden geçiriyorsundur hatta ben bunu yazdıktan sonrada söyleyeceksin ''SANANE'' demeni bekliyorum.
Hayır anlamıyorum yapı benim ve bunu paylaşmamda ne sakınca var? Pek de zor değil böyle bir şeyi yapması. Millete iyilik yapmışım zoruna mı gidiyor da saldırıyorsun.

OziGhost

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır anlamıyorum yapı benim ve bunu paylaşmamda ne sakınca var? Pek de zor değil böyle bir şeyi yapması. Millete iyilik yapmışım zoruna mı gidiyor da saldırıyorsun.
Saldırmıyorum sadece söylüyorum millete iyilik yapıcam diye sunucular köreltiyoruz herkes artık işini schematic ile hallediyor yada hazır haritalar kullanıyor ve ben bundan nefret ediyorum bu kadar kolay sanıyorlar sunucu hazırlamayı umarım anlamışsındır.